Η AIG εκφράζει την υποστήριξή της στο δίκτυό της στην Ελλάδα

302

Επιστολή προς το δίκτυό της απέστειλε η AIG, στις 14 Ιουλίου, τονίζοντας ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει την ασφάλεια των εργαζομένων της και την οικονομική σταθερότητά της, αλλά και να προστατεύσει τα συμφέροντα των ασφαλισμένων και των συνεργατών της.

Η επιστολή, την οποία συνυπογράφουν η κα Seraina Maag, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AIG για την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, και ο κος Giuseppe Zorgno, Country Manager Ελλάδας και Κύπρου, έχει ως εξής:

 

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα, με τους συναδέλφους, τους φίλους και τους συνεργάτες μας στη χώρα να είναι η προτεραιότητά μας. Σε αυτό το διάστημα θα επικοινωνήσατε με αρκετά στελέχη της AIG. Με την ευκαιρία αυτή, θελήσαμε να εκφράσουμε τη υποστήριξή μας σε όλο το δίκτυό μας στην Ελλάδα.

Όπως είναι αναμενόμενο, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των εργαζομένων μας και την οικονομική σταθερότητά μας, αλλά και να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των ασφαλισμένων και των συνεργατών μας.

Η AIG έχει μια μακρά και περήφανη ιστορία στην Ελλάδα, παρέχοντας απρόσκοπτα τις υπηρεσίες της από το 1951. Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε για τις ισχυρές οικονομικές βάσεις της AIG στη χώρα. Είναι Υποκατάστημα της AIG Europe Ltd., μιας εταιρίας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο όπου και εποπτεύεται. Η AIG Europe είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες γενικών ασφαλειών ως προς τα μικτά ασφάλιστρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, την πιο μεγάλη αγορά του κλάδου μας στην Ευρώπη. Η μητρική μας εταιρία, η AIG, η οποία είναι εισηγμένη στη χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ είναι μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες διεθνώς, με ίδια κεφάλαια που ξεπερνούν τα $100 δισ.

Καθώς λειτουργούμε σε ταχύτατα μεταβαλλόμενα οικονομικά και κοινωνικά περιβάλλοντα ανά τον κόσμο, έχουμε μια εξαιρετική εμπειρία στη διαχείριση κινδύνων, με στόχο να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας. Η εμπειρία αυτή σημαίνει ότι η AIG είναι σε θέση να συνεχίζει να καταβάλλει αποζημιώσεις, να ασφαλίζει και να υποστηρίζει πλήρως τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους δικαιούχους αποζημιώσεων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας Peter Hancock είχε πει κάποτε ότι η ασφάλιση είναι να δίνεις δύσκολες υποσχέσεις και να τις τηρείς. Αυτή ακριβώς είναι η δέσμευσή μας στην AIG και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

Με εκτίμηση,

Seraina Maag, President & CEO, EMEA AIG Europe Limited
Giuseppe Zorgno, General Manager, Greece & Cyprus AIG Europe Limited

Προηγούμενο άρθροΟ κ. Ν. Σταυράκης μιλά για Αποταμίευση και Επιχειρηματικότητα
Επόμενο άρθροupdated: Αυτοί είναι οι νέοι φόροι επί των ασφαλίστρων