Εταιρείες

Hellas Direct: Στο Abu Dhabi με τους κορυφαίους συνεργάτες της

Με ένα μοναδικό ταξίδι στο Abu Dhabi επιβράβευσε η Hellas Direct τους κορυφαίους συνεργάτες του δικτύου της για το 2023, ευχαριστώντας τους έμπρακτα για τη συνεισφορά τους στην επίτευξη των στόχων της.

Οι συνεργάτες με τις μεγαλύτερες επιδόσεις ταξίδεψαν από την Παρασκευή 19 έως την Τρίτη 23 Απριλίου στο μοντέρνο Abu Dhabi, ξεναγήθηκαν στην πόλη και τα εμβληματικά της αξιοθέατα, όπως το Grand Mosque και το Louvre Abu Dhabi, και γεύτηκαν την αραβική κουζίνα στο Grand Hyatt και στο BUDDHA-BAR του ξενοδοχείου St Regis.

Hellas Direct: Στο Abu Dhabi με τους κορυφαίους συνεργάτες της

Από το ταξίδι δεν θα μπορούσε να λείπει μια συναρπαστική περιπέτεια στην έρημο. Με jeep safari, οι καλεσμένοι συνεργάτες και η ομάδα της Hellas Direct διέσχισαν τους αμμόλοφους του Abu Dhabi και κατέληξαν για δείπνο σε έναν παραδοσιακό καταυλισμό βεδουίνων.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συμμετέχοντες έζησαν τη σπάνια εμπειρία της οδήγησης σε μια από τις πιο προηγμένες αγωνιστικές πίστες της Formula 1 στον κόσμο, το Yas Marina Circuit Abu Dhabi. Ξεναγήθηκαν σε χώρους που κανονικά είναι ανοιχτοί μόνο στους οδηγούς αγώνων και τις ομάδες τους, ενώ ένιωσαν την αδρεναλίνη του drag racing με το κορυφαίο αυτοκίνητο CAMARO SS.

Στο Yas Marina Circuit Abu Dhabi έγινε και εταιρική συνάντηση, όπου η Hellas Direct ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, τους ενημέρωσε για τα νέα προγράμματα και τα μελλοντικά σχέδιά της και έθεσε τους στόχους για την επόμενη χρονιά. Παράλληλα, συζήτησε μαζί τους τρόπους για την αναβάθμιση των υπηρεσιών της και την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της.

Hellas Direct: Στο Abu Dhabi με τους κορυφαίους συνεργάτες της

«Το ταξίδι αυτό είναι το “ευχαριστώ” μας στους ανθρώπους που διακρίθηκαν για την αποτελεσματικότητα και τη συνέπειά τους. Ταυτόχρονα αντανακλά τη δέσμευσή μας να ενισχύουμε τις σχέσεις μας με τα φυσικά δίκτυα, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τις αρχές και τις αξίες που βρίσκονται πίσω από τα καλά αποτελέσματα», δήλωσε ο κ. Κώστας Καλημέρης, Chief Commercial Officer στην Hellas Direct.

Στο ταξίδι από την πλευρά της Hellas Direct συμμετείχαν οι συνιδρυτές και εκτελεστικοί διευθυντές, κ.κ. Αλέξης Πανταζής και Αιμίλιος Μάρκου, μαζί με τον Chief Commercial Officer Κώστα Καλημέρη, τον Sales Operations Manager, κ. Δημήτρη Κορρέ, τον Sales Supervisor, κ. Πάνο Χριστόπουλο, και τον Chief Marketing Officer, κ. Γιώργο Σπηλιόπουλο.  Η παρουσία τους στο ταξίδι υπογράμμισε τη δέσμευση της Hellas Direct να χτίζει δυνατές και αμοιβαία επωφελείς σχέσεις με τους ανθρώπους που τη στηρίζουν.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας