Εκπαίδευση

Η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του ΕΙΑΣ

Στις 27 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:00 το ΕΙΑΣ θα πραγματοποιήσει την τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Executive Development in Insurance (EDI) 2016 και Mini MBA (σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ, Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος, και θα περιλαμβάνει:

Καλωσόρισμα από τον Γενικό Δ/ντή του ΕΙΑΣ, κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου, και χαιρετισμούς από την Πρόεδρο του ΕΙΑΣ, κα Νάντια Σταυρογιάννη, τη Γενική Δ/ντρια της ΕΑΕΕ, κα Μαργαρίτα Αντωνάκη, το μέλος ΔΣ του ΣΕΣΑΕ, κ. Άγγελο Μπεφών, τον Πρόεδρο της ΕΑΔΕ, κ. Δημήτρη Γαβαλάκη, και τον Επίκουρο Καθηγητή του ΟΠΑ, Δρ Αλέξανδρο Παπαλεξανδρή.

Θα ακολουθήσουν οι απονομές των πτυχίων καθώς και των βραβείων στους σπουδαστές που πρώτευσαν, ενώ θα γίνει παρουσίαση των συμπερασμάτων έρευνας που διεξήγαγαν οι σπουδαστές στο πλαίσιο της πτυχιακής τους εργασίας με θέμα: «Πώς διαμορφώνονται οι στρατηγικές των Ασφαλιστικών Εταιρειών και τα προγράμματα Υγείας και Σύνταξης, με αφορμή το νέο νομοθετικό περιβάλλον και την εφαρμογή του νόμου 4364/2016 στην Ελλάδα και γιατί;».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας