Δράσεις ΕΚΕ

H NN Hellas στηρίζει το πρόγραμμα “Leaders for a Day”

H NN Hellas υλοποίησε, στις 23 Μαρτίου, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Leaders for a Day” σε συνεργασία με το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ/JA Greece). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές 15-18 ετών και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χάρη στην εθελοντική συμμετοχή και συμβολή των εργαζομένων της εταιρείας.

Oι εργαζόμενοι της ΝΝ Hellas υποδέχθηκαν στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας 20 μαθητές Λυκείου από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης, οι οποίοι παρακολούθησαν από κοντά στελέχη στις καθημερινές εργασίες και συναντήσεις τους. Επιπρόσθετα, οι μαθητές ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες και την πορεία της εταιρείας από τη Διοικητική ομάδα της NN Hellas.

Η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΝ Hellas, η οποία συμμετείχε ενεργά και η ίδια ως εθελόντρια, δήλωσε σχετικά: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, στην ΝΝ Hellas, να μοιραζόμαστε την εμπειρία των στελεχών μας προς όφελος των μαθητών. Η εταιρία συμβάλλει στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων της νέας γενιάς επαγγελματιών της χώρας μας, που μπορεί μαζί με την Παιδεία να αποτελέσει μοχλό μελλοντικής ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας».

Η ΝΝ Hellas, αλλά και ο Όμιλος ΝΝ, στηρίζουν το Junior Achievement από το 2015, στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος “Future Matters”, που έχει στόχο τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία εκπαιδευτικών ευκαιριών για τη νέα γενιά.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας