Δράσεις ΕΚΕ

Η Interlife χορηγός στον 2ο Μαραθώνιο Κρήτης

Το «Μαραθώνιο Κρήτης – Crete Marathon 2017», μια διοργάνωση για απαιτητικούς δρομείς, στήριξε ως χορηγός η Interlife Ασφαλιστική για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί για τον Αθλητισμό.

Ο Μαραθώνιος, που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων, πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων με το πλήθος των συμμετοχών να ξεπερνά τους 3.500 εγγεγραμμένους δρομείς.

Mε αφετηρία τη Δημοτική Αγορά Χανίων οι δρομείς διέτρεξαν το μοναδικής ιστορικής αξίας ενετικό λιμάνι και συνέχισαν κατά μήκος της θάλασσας ακολουθώντας την παραλιακή τουριστική ζώνη μέχρι τον Πλατανιά και το Μάλεμε, ενώ τα αγωνίσματα των 10, 5 & 2, 5 χλμ. διεξήχθησαν μέσα στην πόλη  των Χανίων.

Η εταιρεία στηρίζοντας ως χορηγός τον Μαραθώνιο Κρήτης αποδεικνύει έμπρακτα για άλλη μια φορά την ευαισθησία της απέναντι στον Αθλητισμό. Επιπλέον, με τη χορηγία αυτή η Interlifeστοχεύει να στείλει το μήνυμα στην τοπική κοινωνία ότι συνυπάρχει και μοιράζεται αξίες και δράσεις με τους πολίτες.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας