Εταιρείες

H Glassdrive επεκτείνει το δίκτυό της σε Αττική και Κρήτη

Η Glassdrive επεκτείνει το δίκτυό της με την ένταξη πέντε νέων συνεργατών, από την ευρύτερη περιοχή της Κρήτης και της Αττικής.

Όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, τα νέα σημεία εξυπηρέτησης της Glassdrive στην Αττική βρίσκονται στον Χολαργό, τη Ν. Σμύρνη και τα Γλυκά Νερά, ενώ της Κρήτης, στο Ρέθυμνο και το Ηράκλειο.

Παράλληλα, η εταιρεία ενημερώνει ότι ο συνεργάτης της στο Μαρούσι επένδυσε σε αγορά κινητής μονάδας.

Το δίκτυο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων της Glassdrive στην Ελλάδα, αποτελείται πλέον από 65 επίσημους σταθμούς, και όπως επισημαίνεται, είναι το μοναδικό με πανελλαδικό δίκτυο για βαθμονόμηση ADAS και πάνω από 95 συνεργάτες.

Όπως σημειώνει ο κ. Ηλίας Κατωπόδης, Sales & Network Manager, «η Saint-Gobain Autover, μέσω του δικτύου της Glassdrive, εμπλουτίζει συνεχώς την τεχνογνωσία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, ενώ σύντομα θα υπάρξουν και νέες συνεργασίες που θα ανακοινωθούν.

Αυτές τις ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες ομολογουμένως ημέρες για τον τόπο μας, βρισκόμαστε σταθερά εδώ για να εκπληρώνουμε τις υποσχέσεις μας και να στηρίζουμε έμπρακτα κάθε μας συνεργάτη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά που είστε εδώ και που μοιράζεστε το κοινό μας στόχο να φέρουμε την Saint- Gobain και το δίκτυο της Glassdrive στην πρώτη θέση!».

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας