Εταιρείες

H Eurolife ERB παρουσιάζει στους συνεργάτες το Μy Family First

«Ακόμα και οι σούπερ ήρωες χρειάζονται τον ασφαλιστή τους». Αυτός ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Eurolife ERB Ασφαλιστική, στην οποία παρουσίασε στους συνεργάτες της το MyFamilyFirst!

Το προϊόν προστασίας οικογένειας MyFamilyFirst – Ασφάλεια Απώλειας Ζωής δημιουργήθηκε από τη Eurolife ERB Ασφαλιστική στο πλαίσιο της στρατηγικής της για έμφαση στην ανάπτυξη του κλάδου Ζωής. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ο πελάτης μπορεί να εξασφαλίσει την οικογένειά του στην περίπτωση της απώλειας ζωής από ασθένεια ή ατύχημα, με πολύ χαμηλό κόστος εκκίνησης. Το προϊόν αποτελεί λύση για τον πελάτη που αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει ανάγκη να εξασφαλίσει την οικογένειά του, ειδικά στη δύσκολη συγκυρία που ζούμε, από αιφνίδια μεταβολή εισοδημάτων, λόγω απώλειας της ζωής του.

Όπως ανέφερε, χαρακτηριστικά στην εναρκτήρια ομιλία του ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου: «Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ο επαγγελματίας ασφαλιστής έχει αποδείξει ότι είναι και θα είναι πάντα εκεί χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις με τον πελάτη του και υποστηρίζοντάς τον στη διαχείριση κίνδυνου της οικογένειάς του. Η EurolifeERB Ασφαλιστική, έχει αποδείξει πως βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνεργάτες της, με ανταγωνιστικές και σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις, όπως το MyFamilyFirst, παρέχοντας τους τα εργαλεία και τα μέσα για να κάνουν πιο εύκολο και αποτελεσματικό το έργο τους».

Στη συνέχεια, ο Δ/ντής Δικτύων κ. Λεωνίδας Σίδερης, παρουσίασε στους συνεργάτες το προϊόν και τη χρησιμότητά του, ενώ οι κυρίες Ευτυχία Κουσκούνα και Μελίνα Τσικογιαννοπούλου, επικεντρώθηκαν στα χαρακτηριστικά της αγοράς ασφαλειών ζωής στη χώρα μας και σε τεχνικές πωλήσεων για τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας.

Η Δ/ντρια Μarketing και Ανάπτυξης Εργασιών, κα Τατιάνα Δικαστοπούλου, παρουσίασε τα αποτελέσματα της ποιοτικής έρευνας που πραγματοποίησε η εταιρεία με στόχο την ποιοτική αξιολόγηση του προϊόντος και την προώθησή του.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Γενικός Δ/ντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης, κ. Νίκος Δελένδας, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη προστασίας της οικογένειας ιδιαίτερα στις σημερινές οικονομικές συνθήκες, στο σημαντικό ρόλο του διαμεσολαβητή στη διαδικασία διερεύνησης αναγκών, στο προφίλ των υποψηφίων πελατών και στη φιλοσοφία της προτεινόμενης ασφαλιστικής λύσης.

Περισσότερα για το My Family First εδώ.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας