Η CNP Ασφαλιστική συμμετέχει στην Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας

1813
CNP Ασφαλιστική Οδική ασφαλεια

Tην κορύφωση των ενεργειών για την Οδική Ασφάλεια στα σχολεία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της CNP Ασφαλιστική και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, αποτελεί η εκδήλωση στο Δημοτικό Σχολείο Γερμασόγειας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Με θέμα «Τη ζωή μου αγαπώ, πάντα τη ζώνη μου φορώ!» προγραμματίστηκε ένα δεκαπενθήμερο δράσεων στο Δημοτικό Σχολείο Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Στόχος είναι η επιμόρφωση των παιδιών, που είναι και οι πιο ευάλωτοι χρήστες του οδικού δικτύου, ως συνεπιβάτες οχημάτων.

Η Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας, που διεξάγεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, στηρίζεται σε μία συλλογική και συντονισμένη προσπάθεια για την πρόληψη των τροχαίων συγκρούσεων και των επιπτώσεών τους, μέσα από τη δημιουργία ορθής οδικής συνείδησης και κουλτούρας στους μαθητές. Όπως αναφέρεται, μάλιστα, σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Εταιρεία, «οι άνθρωποι της CNP Ασφαλιστική, μοιράζονται στιγμές περηφάνιας αφού η εταιρεία, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, συμβάλλει ενεργά σε μια πρωτοβουλία που σώζει ζωές».

Στην εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κώστα Καδή, χαιρετισμό απεύθυναν ο Γενικός Διευθυντής της CNP Ασφαλιστική, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, ο Επιθεωρητής του Σχολείου κ. Ανδρέας Θεοδωρίδης, εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, ο Βοηθός Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας Κύπρου, κ. Φίλιππος Παπαηλία, και ο Διευθυντής του Σχολείου, κ. Χρίστος Τόφας.

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα για το Solvency II διοργανώνει η Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος
Επόμενο άρθροΚύπρος: Ανάκαμψη ασφαλιστικού τομέα και αύξηση ασφαλίστρων