Δράσεις ΕΚΕ

H ARAG Hellas συνεχίζει και τον Μάιο τη δωρεάν παροχή νομικών συμβουλών

Ενόψει των νέων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, η ARAG Hellas, στα πλαίσια της εταιρικής, κοινωνικής ευθύνης, παρείχε την Πέμπτη, 30.04.2020 και 07.05.2020 δωρεάν νομικές συμβουλές σε ασφαλισμένους και μη ασφαλισμένους πολίτες σχετικά με εργασιακά θέματα, θέματα ακύρωσης ταξιδιών και απαγορεύσεων μετακίνησης που δημιούργησε η πανδημία.

Δεκάδες πολίτες, ως επί το πλείστον μη ασφαλισμένοι, ζήτησαν και έλαβαν υποστήριξη, καθοδήγηση και νομικές συμβουλές από τους Δικηγόρους του δικτύου της ARAG, που στην πλειοψηφία τους αφορούσαν εργασιακά θέματα του ιδιωτικού δικαίου, τόσο από την πλευρά των εργαζομένων όσο και των εργοδοτών.

Οι πολίτες που κάλεσαν εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια και βρήκαν εξαιρετικά χρήσιμη την εν λόγω πρωτοβουλία. Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι η παροχή των νομικών συμβουλών αφορούσε και μη ασφαλισμένους. Από όλους τονίστηκε ότι μια τέτοια πρωτοβουλία είναι ιδιαιτέρως σημαντική σε συνθήκες μη κανονικές σαν και αυτές που βιώνουμε.

Η Διεύθυνση της ARAG Hellas, μετά το ανωτέρω feedback των Συνεργατών- Δικηγόρων της, αποφάσισε να συνεχίσει την εν λόγω δράση κάθε Πέμπτη του μηνός Μαΐου 2020, στα τηλέφωνα των Δικηγόρων και τις ώρες που αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα www.ARAG.gr.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η ARAG εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους συμμετέχοντες Δικηγόρους του δικτύου της, «οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στηρίζοντας την εν λόγω πρωτοβουλία μας».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας