Εταιρείες

H Ancoria Insurance και στην Ελλάδα θα προωθήσει το Ancoria Pension Plan

H Ancoria Insurance, μετά την επιτυχημένη πορεία της στην Κύπρο και τη Σουηδία, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και στην Ελλάδα, υπό το καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών, για να προωθήσει το ομαδικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα Ancoria Pension Plan.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε, σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα την 6η Ιουνίου ε.έ. στην Αίγλη Ζαππείου, ο Δ/νων Σύμβουλος, κ. Τάσος Αναστάση.

Αναφερόμενος στο ιστορικό της εταιρείας, είπε ότι η Ancoria ξεκίνησε το 1987 στην Κύπρο από δύο Σουηδούς επιχειρηματίες. Από το 2007 κύριος μέτοχος της εταιρείας είναι το ίδρυμα υποτροφιών Sievert Larsson, που έχει ως αποστολή την οικονομική στήριξη άπορων και αριστούχων μαθητών.

Και στην Κύπρο ναυαρχίδα των εργασιών της εταιρείας αποτελεί το ομαδικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα Ancoria Pension Plan, που ρυθμίζεται από το αυστηρό ευρωπαϊκό πλαίσιο του κλάδου 7. των ασφαλιστικών εργασιών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους και αντιμετωπίζει με επιτυχία πολλές από τις προκλήσεις του κλάδου των επαγγελματικών συντάξεων.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας