Η AIG Ελλάς Α.Ε. επενδύει στο Ανθρώπινο Δυναμικό της

1036
Πατακιούτη Σουρδής AIG

Συνεχίζοντας να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό και την προσέλκυση έμπειρων και ικανών στελεχών της αγοράς, η AIG Ελλάς Α.Ε. ανακοίνωσε την πρόσληψη της κας Μαρίας Πατακιούτη στη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού και του κου Νίκου Σούρδη στη θέση του Οικονομικού Διευθυντή της εταιρείας.

Η εμπειρία του κου Νίκου Σούρδη σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών και αγαθών ξεπερνά τα είκοσι τέσσερα έτη, ενώ έχει καταγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία στις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών, όπως η KPMG, η PwC, όπου διετέλεσε καθήκοντα Director, αλλά και η Deloitte, από όπου αποχώρησε ως Partner, προκειμένου να στελεχώσει την AIG. O κος Σούρδης έχει σπουδάσει Στατιστική & Ασφαλιστική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και διαθέτει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στις Τουριστικές Επιστήμες από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Παράλληλα, το ανθρώπινο δυναμικό ενισχύεται με την κα Μαρία Πατακιούτη που αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η πορεία της κας Πατακιούτη στην AIG ξεκινά από το 2004, αναλαμβάνοντας τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Ελλάδας, θέση την οποία κατείχε μέχρι και το 2012, όταν μετακινήθηκε στο Ντουμπάι, για να αναλάβει τη Διεύθυνση HR για το Hub της Μέσης Ανατολής, Βορείου Αφρικής και Νότιας Ασίας της AIG και στη συνέχεια στο Λονδίνο, με τον ρόλο της Employee Relations Manager, EMEA.

Ο κος Giuseppe Zorgno, Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Ελλάς Α.Ε., σχολίασε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω στην εταιρεία μας δυο ιδιαίτερα ικανά και έμπειρα στελέχη της αγοράς μας. Ο κος Σούρδης, με τη μακρά πορεία του σε ελεγκτικές εταιρείες, αναλαμβάνει μια καίρια θέση για την εταιρεία μας, συμβάλλοντας με την τεχνογνωσία, τις γνώσεις και το ταλέντο του στην επίτευξη των στόχων μας τα επόμενα έτη. Παράλληλα, υποδεχόμαστε και πάλι στην AIG Ελλάς Α.Ε. την κα Πατακιούτη, ένα στέλεχος με διεθνή πλέον καριέρα στην ασφαλιστική αγορά, όντας σίγουρος πως θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εμπειρίες και τις γνώσεις που αποκόμισε τα πέντε αυτά χρόνια της πορείας της στον Όμιλο της AIG στο εξωτερικό».

Προηγούμενο άρθροYdrogios App: Υπολογισμός Ασφαλίστρων, Βοήθεια και Υπηρεσίες…με ένα tap!
Επόμενο άρθροΠοιες είναι οι Νομικές και Επιχειρηματικές Προκλήσεις στη σημερινή Ελλάδα;