Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης: Συνοριακή ασφάλιση σε Ουκρανούς πολίτες

1313

Σε ένδειξη αλληλεγγύης και έμπρακτης βοήθειας προς τους Ουκρανούς πολίτες που αναγκάστηκαν να φύγουν από τη χώρα τους, λόγω του πολέμου, και εισέρχονται στην Ελλάδα με τα αυτοκίνητά τους, το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης αποφάσισε να προσφέρει τη συνοριακή ασφάλιση δωρεάν.

Η συνοριακή ασφάλιση, η οποία έχει από τον νόμο διάρκεια για ένα μήνα, θα καλύπτει ασφαλιστικά την κυκλοφορία των ουκρανικών οχημάτων στο ελληνικό έδαφος αλλά και την ενδεχόμενη μετακίνησής τους σε άλλη χώρα του Ε.Ο.Χ., διευκολύνοντας τις προσφυγικές ροές.

Η ενέργεια αυτή είναι σε πλήρη εναρμόνιση με την πολιτική της χώρας μας για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας προς τους δοκιμαζόμενους από τον πόλεμο Ουκρανούς πρόσφυγες αλλά και με την πολιτική και πρακτική, ειδικά στο θέμα της ασφαλιστικής κάλυψης των ουκρανικών οχημάτων, που ακολουθούν οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ασφαλιστική αγορά είναι κοντά στους ανθρώπους αυτούς που έφυγαν κάτω από τραγικές συνθήκες και θα αναζητήσει την καλύτερη δυνατή λύση για κάθε θέμα που θα προκύψει.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροAllianz: Πού προσφέρει δωρεάν ασφάλιση σε Ουκρανούς πρόσφυγες;
Επόμενο άρθροΕΑΕΕ: Νέο podcast για τον κυβερνοκίνδυνο και την κυβερνοασφάλιση