GLASSDRIVE: 10 Χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

562
GLASSDRIVE 10 Χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η Glassdrive®, γιορτάζει φέτος με ιδιαίτερη αισιοδοξία και υπερηφάνεια την συμπλήρωση των 10 χρόνων παρουσίας στην Ελλάδα.

Η ιστορία της Glassdrive® , όπως είναι γνωστή σήμερα, ξεκινά το 2008 από ένα νεοσύστατο δίκτυο μόλις 16 σταθμών, το οποίο απαρτιζόταν από κορυφαίους τεχνίτες με άριστες γνώσεις, υψηλές δεξιότητές και πολυετή εμπειρία στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτων.

Κοινό χαρακτηριστικό των τοποθετητών ήτανε και παραμένει η προσήλωσή τους στην καινοτομία και στη συνεχή εξέλιξη των παρεχομένων υπηρεσιών θραύσης. Με κύρια εφόδια το βαρύ όνομα της Saint-Gobain Sekurit, του μεγαλύτερου κατασκευαστή κρυστάλλων αυτοκινήτου στο κόσμο και προμηθευτή όλων των αυτοκινητοβιομηχανιών. Αλλά και αυτό της Saint-Gobain Autover, που δραστηριοποιείται στην διανομή κρυστάλλων αυτοκινήτου με ηγετική θέση στην αγορά αντικατάστασης (after sales), η Glassdrive® έθεσε τις βάσεις μίας πορείας συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης παρέχοντας, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα, προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους συνεργάτες και τους πελάτες της.

Η κατάκτηση αυτού του σημαντικού ορόσημου των δέκα ετών, βρίσκει την εταιρεία να έχει αναδειχθεί στο μεγαλύτερο δίκτυο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Με την υποστήριξη των ασφαλιστικών εταιρειών, των συνεργατών της, αλλά και των καταναλωτών, η Glassdrive® υπερδιπλασιάστηκε και αριθμεί πλέον 66 επίσημους σταθμούς εξυπηρέτησης και περισσότερα από 100 συνεργαζόμενα συνεργεία, σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, διαθέτει υπηρεσίες κινητής μονάδας εξυπηρέτησης πελατών στο χώρο που επιθυμούν, παρέχοντάς τους ευκολία και οικονομία, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο ολόκληρη τη χερσαία και τη νησιωτική χώρα. Η φιλοσοφία της ανάπτυξης του δικτύου της Glassdrive® στηρίζεται στη σύναψη συνεργασιών με την μέθοδο δικαιόχρησης (franchise), με τους καλύτερους, σε κάθε περιοχή, σταθμούς τοποθέτησης.

Στα δέκα αυτά χρόνια η Glassdrive® κατάφερε να γίνει συνώνυμο των γνησίων ανταλλακτικών, της άμεσης και άρτιας εξυπηρέτησης την οποία απολαμβάνουν οι πελάτες μας καθώς επίσης και της υψηλής τεχνογνωσίας των τοποθετητών της. Από την αρχή της λειτουργίας της, προτεραιότητα της Glassdrive® αποτέλεσε, και αποτελεί, η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών εγγυημένης ποιότητας που προσφέρουν πρωτίστως ασφάλεια και προστιθέμενη αξία στα οχήματα των πελατών μας. Όλα αυτά τα εχέγγυα, έμελλαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις που ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια, με σημαντικότερη εξέλιξη την δικαίωση της Glassdrive® στην εμπιστοσύνη και προτίμηση του Έλληνα οδηγού και ασφαλιστή, χαρίζοντάς της εξέχουσα θέση στην αγορά παροχής υπηρεσιών θραύσης, στην οποία δραστηριοποιείται.

Νιώθοντας βαθιά ευγνωμοσύνη γι’ αυτήν την υποστήριξη και τον αναπόσπαστο ρόλο των συνεργατών και πελατών στα δέκα πρώτα χρόνια της επιτυχίας μας, προσπαθούμε πάντοτε να βελτιώνουμε το εύρος και το επίπεδο των υπηρεσιών μας, ανταποκρινόμενοι δημιουργικά στις νέες συνθήκες της αγοράς, παρέχοντας πλέον μία συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης. Η Glassdrive® αποδεικνύοντας την αφοσίωσή της στις αρχές, τις αξίες και κυρίως στους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην σημερινή της πρόοδο, είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει ακόμα περισσότερα εργαλεία και υπηρεσίες που θα υλοποιηθούν μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια!

Προηγούμενο άρθρο«Οδικός Χάρτης» για την προσαρμογή των μεσιτών ασφαλίσεων στoν GDPR
Επόμενο άρθρο€47.647,5 συγκέντρωσε η Εθνική Ασφαλιστική στο 2ο No Finish Line Athens