Συνεντεύξεις

Γιατί επιλέγω την Ευρωπαϊκή Πίστη …στα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα

Απαντούν σε πρώτο πρόσωπο… οι κ.κ. Γιώργος Κουτσογεωργάκης και Δημήτριος – Αδάμ Γροπατσάκης, που διακρίθηκαν το 2018 στην προώθηση συνταξιοδοτικών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Πίστης.

Συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης ολοκληρώνουν τις ημιτελείς προτάσεις της «Ασφαλιστικής Αγοράς», στήλη που “εγκαινιάσαμε” τον Απρίλιο. Στόχος μας, να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά της Εταιρείας μέσα από την οπτική των συνεργατών της, αλλά και τη δική τους επαγγελματική διαδρομή. Να μάθουμε γιατί επιλέγουν την Ευρωπαϊκή Πίστη ως συνεργάτη, αλλά και πώς οι ίδιοι καταφέρνουν να διακρίνονται σε συγκεκριμένο κλάδο ασφάλισης, που κάθε φορά θα είναι διαφορετικός.

Γιώργος Κουτσογεωργάκης

Γιατί επιλέγω την Ευρωπαϊκή Πίστη …στα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα
Ο κ. Γιώργος Κουτσογεωργάκης γεννήθηκε το 1976 στην Εύβοια. Με τον ασφαλιστικό χώρο ασχολείται από το 2002. Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζεται από το 2011.

Ξεκίνησα αυτό το επάγγελμα όταν…

…Με παρακίνησε ο αδελφός μου το 2002, που ήταν ήδη στον ασφαλιστικό χώρο και έβλεπα τη σταδιακή εξέλιξή του, ενώ συνάμα αντιλήφθηκα ότι η φύση του επαγγέλματος ταιριάζει αρκετά με την κοινωνική μου φύση και τις φιλοδοξίες μου.

Η δουλειά μου είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό επάγγελμα, γιατί…

…Mε βοηθά να γνωρίζω ενδιαφέροντες ανθρώπους και να ανταλλάσσω ιδέες, έχω εναλλαγές παραστάσεων, η καθημερινότητα δεν είναι κουραστική, υπάρχει η γοητεία της δημιουργίας και της πώλησης, αποκτώ κοινωνική αναγνώριση και βοηθώ το κοινωνικό σύνολο προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις.

Στους συμπολίτες που αποφεύγουν να ασφαλιστούν λέω ότι…

…Οφείλουν να δώσουν αξία στη ζωή τους και να θεωρήσουν την υγεία και την αξιοπρέπειά τους ως άμεση προτεραιότητα. να κατανοήσουν την έννοια της ασφάλισης, να μην την αντιμετωπίζουν ως ένα επιπλέον κόστος αλλά σαν μια χείρα βοηθείας της ζωής τους.

Έχω επιλέξει την Ευρωπαϊκή Πίστη γιατί…

…Αποτελεί μια φερέγγυα ασφαλιστική εταιρεία με πολύ καλούς δείκτες και με πολύ ανταγωνιστικά προϊόντα, αλλά και, το βασικότερο, για τις αρχές της εταιρείας, τη γνώση και το ήθος των ανθρώπων της.

Το να ασφαλίζω τους πελάτες μου με Συνταξιοδοτικά Προγράμματα με συναρπάζει, γιατί…

…Γνωρίζοντας το ασφαλιστικό σύστημα και τις δημογραφικές προβλέψεις, δίνω την ευκαιρία να δημιουργήσει ο καθένας μόνος του τη σύνταξή του, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής του στο απώτερο μέλλον, και να χτίσω μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας μαζί του.

Η επιτυχία μου στην προώθηση Συνταξιοδοτικών Προγραμμάτων θα έλεγα ότι κυρίως οφείλεται…

…Πρώτον, στην κατανόηση από πλευράς των πελατών μου ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν έχει κόστος. Δεύτερον, στην ενεργή συμμετοχή των ίδιων στην αξιοποίηση των χρημάτων τους. Τρίτον, στην άρτια γνώση των ασφαλιστικών όρων και της αγοράς και, τέταρτον, στα άρτια ασφαλιστικά συνταξιοδοτικά προϊόντα της εταιρείας μας.

Η τελευταία φορά που ένιωσα περήφανος για την Εταιρεία μου ήταν όταν…

…Επιβράβευσε για το 2018 τους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας με το ποσό των 300.000.

 

Δημήτριος – Αδάμ Γροπατσάκης

Γιατί επιλέγω την Ευρωπαϊκή Πίστη …στα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα
Ο κ. Γροπατσάκης γεννήθηκε το 1979 στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Με τον ασφαλιστικό χώρο ασχολείται από το 2006. Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζεται από το 2010.

Ξεκίνησα αυτό το επάγγελμα όταν…

… Έψαχνα τι θα μπορούσα να ακολουθήσω και να υπηρετήσω με επιτυχία, το οποίο παράλληλα θα με γέμιζε εσωτερικά, αλλά και θα μου εξασφάλιζε και καλύτερο οικονομικά μέλλον. Γνωρίζοντας τον Νοέμβριο του 2006 τον τότε συμφοιτητή μου στο μεταπτυχιακό Κίμωνα Αντωνίου, συζητήσαμε και προχωρήσαμε σε συνεργασία. Με τον Κίμωνα έχουμε μια συνεργασία που διαρκεί μέχρι και σήμερα.

Η δουλειά μου είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό επάγγελμα, γιατί…

…Βρίσκεσαι δίπλα στον συνάνθρωπό σου, όταν οι συνθήκες ηλικίας ή υγείας είναι τέτοιες, που η πλειοψηφία των ανθρώπων πραγματικά δεν μπορεί να βοηθήσει.

Στους συμπολίτες που αποφεύγουν να ασφαλιστούν λέω ότι…

…Καλό θα ήταν στην καθημερινότητά τους να επισκεφτούν τα εξωτερικά ιατρεία ενός δημόσιου νοσοκομείου και να αναρωτηθούν αν θα ήθελαν να είναι εκείνοι στη θέση αυτών των ανθρώπων που η τύχη τους γύρισε την πλάτη ή προτιμούν ένα καλύτερο περιβάλλον στη δική τους άτυχη στιγμή στην υγεία τους. Επίσης, σε ό,τι αφορά τα συνταξιοδοτικά κι αποταμιευτικά προγράμματα, να σκεφτούν τι επίπεδο καθημερινότητας θέλουν να έχουν τότε που όλοι θα τους γυρνούν την πλάτη και θα τους θεωρούν βάρος. Υπάρχει τρόπος να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους και μπορούμε να τον συζητήσουμε μαζί.

Έχω επιλέξει την Ευρωπαϊκή Πίστη γιατί…

…Είναι μια εταιρεία που έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο, ως κορωνίδα της στρατηγικής της τον ασφαλιστή, πράγμα με ιδιαίτερη σημασία για εμένα.

Το να ασφαλίζω τους πελάτες μου με Συνταξιοδοτικά Προγράμματα με συναρπάζει, γιατί…

…Ενώ ίσως δεν μπορούν να το αντιληφθούν άμεσα, οι πελάτες μου εξασφαλίζουν την αξιοπρέπειά τους στα δύσκολα χρόνια της σύνταξης ή έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στα παιδιά τους χρήματα για να σπουδάσουν και να πραγματοποιήσουν τα όποια όνειρά τους.

Η επιτυχία μου στην προώθηση Συνταξιοδοτικών Προγραμμάτων θα έλεγα ότι κυρίως οφείλεται…

…Στην τεράστια πίστη που έχω για τη χρηστικότητα των προϊόντων αυτών. Άλλωστε, ανήκω κι εγώ στη γενιά των ανθρώπων που είτε θα αργήσω πολύ να πάρω σύνταξη από το δημόσιο ταμείο, είτε θα πάρω τέτοια σύνταξη που σίγουρα θα είναι ανεπαρκής για την αξιοπρέπειά μου.

Η τελευταία φορά που ένιωσα περήφανος για την Εταιρεία μου ήταν όταν…

…Στάθηκε κι εκείνη κι εγώ δίπλα στην εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για το παιδί πελάτη μου, που χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο λόγω πολύ σοβαρού θέματος υγείας.

Διαβάστε επίσης: Γιατί επιλέγω την Ευρωπαϊκή Πίστη στον κλάδο Μεταφορών

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας