Για τους στόχους της Generali στην Ελλάδα θα μιλήσει ο κ. Frederic De Courtois

447
Frederic De Courtois Generali

Mε μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή συνέντευξη Τύπου του κ.κ. Frederic De Courtois, CEO Global Business Lines & International – Member of the Group Management Committee at Generali Group, παρουσία και του κ.  Jaime Anchústegui Melgarejo, Regional Officer Europe, Middle East & Africa (ΕΜΕΑ).

Με αφορμή την επίσκεψή τους στα γραφεία της Generali στην Αθήνα, εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου θα έχουμε την ευκαιρία να θέσουμε ερωτήματα για τη στρατηγική στόχευση και το μέλλον της Generali Ελλάδος, που συμπλήρωσε 130 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας.

Ο κ. Frederic De Courtois ανέλαβε τα καθήκοντά του στον Όμιλο Generali τον Σεπτέμβριο του 2016, προερχόμενος από την ΑΧΑ, όπου μεταξύ των άλλων είχε διατελέσει Deputy CEO της AXA Re, Chief Financial Officer της AXA Japan, Deputy Chief Executive Officer στην AXA Life Japan, Chief Executive Officer στην AXA Japan & Asia Pacific P&C, CEO της AXA MPS Assicurazioni Vita και Πρόεδρος της AXA MPS Financial. Στην ΑΧΑ Assicurazioni είχε την ευθύνη για τις αγορές της Ελλάδας και της Σερβίας. Επίσης, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της AXA Life and Savings και υποστήριξε την παγκόσμια δραστηριότητα της ΑΧΑ στους τομείς της αποταμίευσης και του Bancassurance.

 

Προηγούμενο άρθροΌμιλος ΑΧΑ: θετικά αποτελέσματα κατά το 1ο τρίμηνο
Επόμενο άρθρο“E-survey”: πρωτοπόρος η Interamerican στην ψηφιακή πραγματογνωμοσύνη ζημιών αυτοκινήτων