Διεθνή

Geneva Association: Το βραβείο Woman in Insurance στην Anne Fortin

Το ετήσιο βραβείο, με το οποίο η Geneva Association τιμά τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ασφάλισης, επηρεάζοντας θετικά την κοινωνία και προάγοντας τον θεσμό, απονέμεται φέτος στην κα Anne Fortin, Executive Vice President, Direct Distribution και Chief Marketing and Communications Officer της καναδικής εταιρείας Intact Financial Corporation (IFC).

Η Επιτροπή των βραβείων –αποτελούμενη από τους κ.κ. Amanda Blanc, Δ/νουσα Σύμβουλο του Ομίλου Aviva plc., Philippe Donnet, Δ/ντα Σύμβουλο του Ομίλου της Generali, και Anna Manning, Δ/νουσα Σύμβουλο του Reinsurance Group of America– επέλεξε την κα Anne Fortin «για το έργο της να βάλει τους πελάτες της στο επίκεντρο της ασφαλιστικής εμπειρίας».

Όπως αναφέρεται σχετικά, στο σκεπτικό της απόφασης, «υπό την ηγεσία της Anne, η belairdirect, η θυγατρική της IFC που ειδικεύεται στις direct ασφαλίσεις, μεταμορφώνει την εμπειρία του πελάτη, χρησιμοποιώντας γλώσσα χωρίς ορολογία, εύκολη στην κατανόηση. Η Anne Fortin έπαιξε επίσης κρίσιμο ρόλο στη μεταμόρφωση της ψηφιακής εμπειρίας των πελατών, από τη στιγμή που αγοράζουν την ασφάλιση μέχρι και στην παροχή συνεχούς καταγραφής της οδηγικής συμπεριφοράς.  Το τηλεματικό εργαλείο automerit επηρεάζει θετικά την οδηγική συμπεριφορά των πελατών, παρέχοντας εκπτώσεις όταν οδηγούν με ασφαλή τρόπο, συμβουλές ασφάλειας, οδική βοήθεια, ειδοποιήσεις για ανακλήσεις ασφαλείας και αυτόματο εντοπισμό σύγκρουσης».

Ο κ. Christian Mumenthaler, Πρόεδρος της Geneva Association και Διευθύνων Σύμβουλος της Swiss Re, δήλωσε: «Συγχαίρω την Anne Fortin για τη βράβευσή της και τη δέσμευσή της για αριστεία στην εξυπηρέτηση των ασφαλιστικών πελατών. Το έργο της για την απλοποίηση της ασφαλιστικής εμπειρίας και την προώθηση ασφαλών συμπεριφορών αναδεικνύει τη θετική συμβολή της ασφάλισης στην κοινωνία με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Είναι σπουδαίο να βλέπουμε ότι όλο και περισσότερες γυναίκες με εκτελεστικές αρμοδιότητες στον ασφαλιστικό κλάδο αναγνωρίζονται ως κορυφαίες στην καινοτομία».

«Για μένα, αυτός είναι ένας συγκεκριμένος τρόπος να εμπνεύσω τις γυναίκες του κλάδου, ανεξάρτητα από το σε ποιο στάδιο της καριέρας τους βρίσκονται, να είναι φιλόδοξες, να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον δρόμο τους και να αφήσουν το στίγμα τους», δήλωσε η κα Anne Fortin.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας