Εταιρείες

Generali: Λύσεις κυβερνοασφάλισης σε συνεργασία με Vodafone και Accenture

Η ιταλική ασφαλιστική Generali ετοιμάζει μια σειρά ασφαλιστικών λύσεων, σε συνεργασία με τη Vodafone Business και την Accenture, για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των απειλών στον κυβερνοχώρο. Στοχεύοντας σε εταιρικούς πελάτες και πελάτες ΜΜΕ, η νέα πρόταση θα καλύπτει αξιολογήσεις κινδύνου στον κυβερνοχώρο, προσομοιώσεις phishing και προγράμματα εκμάθησης για τον εντοπισμό, την αντιμετώπιση καθώς και την ανάκαμψη από κυβερνοεπιθέσεις.

Μέρος του στρατηγικού σχεδίου «Generali 2021», οι υπηρεσίες θα διατεθούν για πρώτη φορά στην Ευρώπη στις αρχές του 2022. Στα σχέδια είναι η παγκόσμια κυκλοφορία, με περιθώρια εξατομίκευσης με βάση τις προτιμήσεις των πελατών και τις ανάγκες της αγοράς. Ο στόχος είναι να υποστηριχθεί η «ταχεία αποκατάσταση των κανονικών λειτουργιών» για τους πελάτες, καθώς και «ο μετριασμός των συνεπειών στον δικό τους οργανισμό αλλά και σε τρίτους».

Η Vodafone Business θα προσφέρει υπηρεσίες αντιμετώπισης περιστατικών μετά την παραβίαση. Θα επιβλέπει επίσης τη συμβατική σχέση με τους ασφαλισμένους, βοηθώντας τις ΜΜΕ με την αρχική κατηγοριοποίηση των περιστατικών και τις δραστηριότητες αντιμετώπισης, καθώς και την περίπλοκη έρευνα ασφάλειας. Επιπλέον, η Europ Assistance θα είναι σημείο επαφής για εταιρικούς πελάτες και πελάτες ΜΜΕ, προσφέροντας παγκόσμιο συντονισμό και υποστήριξη πρώτης γραμμής.

Ο ρόλος της Accenture σε αυτή τη συνεργασία θα είναι να προσφέρει αξιολογήσεις κινδύνου στον κυβερνοχώρο στους πελάτες της ασφαλιστικής εταιρείας και να τους βοηθά να ανταποκρίνονται έγκαιρα σε παραβιάσεις στον κυβερνοχώρο. Επιπλέον, η συνεργασία θα επιτρέψει στους ασφαλιστές της Generali να κάνουν χρήση της πλατφόρμας “Ακαδημία Ασφαλείας” της Accenture. Η πλατφόρμα παρέχει προγράμματα εκμάθησης, που σχετίζονται με κινδύνους στον κυβερνοχώρο και τρόπους επίλυσής τους, σε πολλές γλώσσες. Η κίνηση βασίζεται στην υπάρχουσα σχέση της Generali με την Accenture. Πέρυσι, το δίδυμο δημιούργησε κοινοπραξία για να επιταχύνει την ψηφιακή στρατηγική του.

Πηγή: www.lifeinsuranceinternational.com


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας