Άρθρα

Generali: Εκδήλωση για τους συνεργάτες της στη Βόρειο Ελλάδα

Στο πρακτορειακό δίκτυό της από τη Βόρειο Ελλάδα ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση που πραγματοποίησε πρόσφατα η Generali στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «Yacth» του εμβληματικού ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς». Η αυξημένη συμμετοχή των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών επιβεβαίωσε την ενδυνάμωση της παρουσίας της Εταιρείας στη Βόρειο Ελλάδα.

Ο κ. Στέλιος Στυλιανίδης, Διευθυντής Β. Ελλάδος της Generali Hellas, καλωσορίζοντας τους συνεργάτες, υπογράμμισε την αποφασιστικότητα της Generali να αναπτυχθεί στην περιφέρεια της Βορείου Ελλάδος με πολύ υψηλούς ρυθμούς.

«Αυτό είναι αναπόφευκτο να συμβεί, γιατί η Generali έχει τους ικανούς εκείνους συνεργάτες που μπορούν να αξιοποιήσουν τα εξαιρετικά προϊόντα που διαθέτει η Εταιρεία αλλά και την επαγγελματική επάρκεια που χρειάζεται για να φέρουν σε πέρας αυτό το έργο», τόνισε ο κ. Στυλιανίδης. Αναφέρθηκε, στη συνέχεια, στο υψηλού επιπέδου διοικητικό προσωπικό της Εταιρείας που στελεχώνει τα κεντρικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη, το οποίο υποστηρίζει με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα το έργο των πωλήσεων. Επίσης, εξέφρασε την αισιοδοξία του, για την επίτευξη των υψηλών στόχων της περιφέρειας για το 2014.

Ο κ. Τάκης Βασιλόπουλος, Chief Technical Manager της Generali, πήρε το λόγο στη συνέχεια και αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της διοίκησης, που στόχο έχουν να βοηθήσουν το έργο των συνεργατών της. Στάθηκε ιδιαίτερα στην πολιτική της Εταιρείας να ενισχύσει την παρουσία της στον χώρο των ατομικών ασφαλίσεων, σε όλους τους κλάδους. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτου και στο ανταγωνιστικό τιμολόγιο που εφαρμόζει. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στα νέα προϊόντα που επιβεβαιώνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Generali στην ελληνική αγορά, όπως είναι τα νέα προϊόντα υγείας, Medical Safety και Health Keeper, αλλά και τα νέα προγράμματα κατοικίας, Home Made και Home Style, που έρχονται να ενισχύσουν την πλούσια σειρά προϊόντων της Generali.

«Στην εποχή των έντονων εξελίξεων στην ασφαλιστική αγορά, η Generali δηλώνει παρών και διεκδικεί την αύξηση του μεριδίου αγοράς της, μέσα από την υποστήριξη και βοήθεια του ανθρωποκεντρικού δικτύου», τόνισε μιλώντας στους συνεργάτες και ο Διευθυντής Πωλήσεων της Εταιρείας, κ. Μιχάλης Σωτηράκος. «Οι δυνατότητες υπάρχουν, γι’ αυτό και θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να επιτευχθούν οι στόχοι», πρόσθεσε, επιβεβαιώνοντας τη θέση της Generali, ότι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές είναι οι πελάτες της. «Ταυτόχρονα, η Εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στην κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών των πολιτών, μέσα από φερέγγυα και αξιόπιστα ασφαλιστικά προγράμματα», συνέχισε ο κ. Σωτηράκος και κατέληξε λέγοντας ότι «η Generali θέλει τον ασφαλιστή συνεχώς δίπλα στον καταναλωτή, ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη εποχή».

«Τα εξαιρετικά αποτελέσματα που πέτυχε η Generali το 2013 εγγυώνται ότι και το 2014 θα είναι μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά για την Εταιρεία», υπογράμμισε κλείνοντας την εκδήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Πάνος Δημητρίου. «Θα κάνουμε όλα όσα χρειάζονται, για να είμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας και να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους κοινούς μας στόχους», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Δημητρίου εκτίμησε, τέλος, ότι σταδιακά η ελληνική ασφαλιστική αγορά θα αρχίσει να εισέρχεται σε έναν νέο ανοδικό κύκλο, στον οποίο η Generali θα κάνει αισθητό τον ηγετικό της ρόλο, μαζί με τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, με τυχερό της βραδιάς τον κ. Δ. Παπαθανασόπουλο.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας