Εταιρείες

Generali: Συνεργασία με την Κλινική ΡΕΑ

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική προχώρησε, από την 1η Μαΐου 2015, σε συνεργασία στρατηγικής σημασίας με την ασφαλιστική εταιρεία Generali Hellas A.A.E., καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τόσο των νοσηλευόμενων ασθενών, όσο και των ασθενών που επισκέπτονται τα εξωτερικά της ιατρεία.

Η Generali ως ένας κορυφαίος, παγκοσμίως, ασφαλιστικός οργανισμός, με παρουσία 130 χρόνων στην Ελλάδα, παρέχει στον τομέα της Υγείας ασφαλιστικά προγράμματα που καλύπτουν το σύνολο των αναγκών του πελάτη, από την πρόληψη μέχρι την πλήρη αποθεραπεία. Mε γνώμονα πάντα την άριστη εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου και εγγύηση την οικονομική ευρωστία και τη διεθνή της γνώση, η Generali προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, μέσα από μια μεγάλη γκάμα σύγχρονων και ποιοτικών προϊόντων και με την υποστήριξη ενός άρτια οργανωμένου δικτύου εξυπηρέτησης.

Η Κλινική ΡΕΑ, έχοντας ξεχωρίσει για τις υψηλού επιπέδου Μαιευτικές και Γυναικολογικές Υπηρεσίες της, δραστηριοποιείται πλέον και στο χώρο της Γενικής Χειρουργικής, ΩΡΛ, Πλαστικής Αισθητικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής, και Αγγειοχειρουργικής. Παράλληλα, διαθέτει τα πλέον σύγχρονα κέντρα διάγνωσης και θεραπείας, όπως είναι το Κέντρο Μαστού – Κλινική Μαστού, το Τμήμα Απεικονίσεων και τα Κεντρικά Εργαστήρια. Επιπρόσθετα, διαθέτει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων, καθώς και τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (Επιπέδου Ι, ΙΙ, ΙΙΙ). Χάρη στο σύγχρονο ιατρικοτεχνολογικό εξοπλισμό της, τα ψηφιοποιημένα χειρουργεία, το ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό της, η Κλινική ΡΕΑ παρουσιάζει αυτάρκεια υπηρεσιών και εξασφαλίζει υψηλή ιατρική ασφάλεια στους ασθενείς της.

Όπως τονίζεται εν κατακλείδι στο σχετικό δελτίο τύπου, «χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με την Generali, η Κλινική ΡΕΑ εγγυάται να προσφέρει υψηλού επιπέδου νοσηλευτικές και ιατρικές υπηρεσίες, καλύπτοντας πλήρως τις ιατροφαρμακευτικές, διαγνωστικές, χειρουργικές και θεραπευτικές ανάγκες των ασθενών. Με αυτόν τον τρόπο η εμπειρία και η τεχνογνωσία δύο ηγετικών δυνάμεων μετατρέπονται σε καθημερινή φροντίδα του πιο πολύτιμου αγαθού, της Υγείας».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας