20 C
Athens
Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Generali: Ημερίδα για τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας και των συντάξεων

Εξαιρετική και ιδιαίτερα εποικοδομητική για τους συνεργάτες της ήταν η πρωτοβουλία της Generali, να διοργανώσει ειδική ημερίδα, με σκοπό την ενημέρωσή τους για τις σημαντικότερες εξελίξεις και τάσεις στο χώρο της υγείας και των συντάξεων.

Συγκεκριμένα, στις 10 Απριλίου, η Εταιρεία φιλοξένησε στο χώρο της μια ολιγομελή ομάδα επιλεγμένων συνεργατών με εξειδίκευση στον κλάδο ζωής και υγείας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση, από τους διακεκριμένους ομιλητές, κ.κ. Κυριάκο Σουλιώτη (Καθηγητής Πολιτικής Υγείας του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, ο οποίος διδάσκει ταυτόχρονα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στον ΕΟΠΥΥ με εξειδίκευση στο χώρο της Υγείας) και Νίκο Φράγκο (Πρόεδρος του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας και Δ/ντής του μεταπτυχιακού Διαχείρισης Ασφαλιστικών Οργανισμών).

Οι δύο ομιλητές παρουσίασαν αποκαλυπτικά στοιχεία για το παρόν αλλά κυρίως για το μέλλον της αγοράς σύνταξης και υγείας, αναδεικνύοντας τις σημαντικές αδυναμίες αλλά και τις ουσιαστικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο χώρο. Εστίασαν στις διαφοροποιήσεις που υπάρχουν μεταξύ των διαφόρων συστημάτων του εξωτερικού, στην Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ, και μέσα από μία διαδραστική διαδικασία, παρουσίασαν στους συνεργάτες της Generali μια συλλογή από πολύτιμα στοιχεία, που οδηγούν σε ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματά για την καθημερινή επαγγελματική δραστηριότητα του επαγγελματία ασφαλιστικού συμβούλου.

Μαζί με τους διακεκριμένους ομιλητές, οι συνεργάτες της Generali ανέλυσαν το νέο περιβάλλον που δημιουργήθηκε στο χώρο της υγείας και των συντάξεων, κυρίως μετά την εφαρμογή των ρυθμίσεων του μνημονίου, και μέσω μιας διαφορετικής επιστημονικής προσέγγισης, συζητήθηκαν οι ευκαιρίες που δημιουργούνται για την ανάπτυξη εργασιών στο νέο αυτό περιβάλλον.

Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων και του εποικοδομητικού διάλογου που πυροδότησαν, ο Διευθυντής Πωλήσεων της Generali, κ. Μιχάλης Σωτηράκος, συνοψίζοντας επεσήμανε τα εξής: «Ως πολίτης θα ένιωθα ιδιαίτερα θορυβημένος για το μέλλον των συντάξεων και της ασφάλισης υγείας στην Ελλάδα. Ως επαγγελματίας ασφαλιστής όμως, και ιδιαίτερα ως συνεργάτης της Generali, αισθάνομαι ιδιαίτερα υπεύθυνος αλλά και σίγουρος, γνωρίζοντας ότι έχω στα χέρια μου τις πλέον ουσιαστικές προϊοντικές λύσεις για την κάλυψη των βασικών αναγκών επιβίωσης, Σύνταξης και Υγείας των καταναλωτών».

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία αυτή της Εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Generali, κ. Πάνος Δημητρίου, τόνισε ότι «εταιρίες όπως η Generali, η οποία εστιάζει στα ανθρωποκεντρικά δίκτυα πωλήσεων, οφείλουν να επενδύουν στον εμπλουτισμό των γνώσεών τους. Οι γνώσεις αποτελούν αποκλειστικά “εργαλεία δουλειάς”, που υποστηρίζουν τη συμβουλευτική πώληση, ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ασφαλιστή έναντι των εναλλακτικών επονομαζόμενων δικτύων. Η Generali, που χρόνια τώρα επενδύει στην ουσιαστική εκπαίδευση και στήριξη των συνεργατών της, θα δώσει συνέχεια σε αυτού του είδους τις πρωτοβουλίες», επισήμανε κλείνοντας ο κ. Δημητρίου.

 

 

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας