Οι ταχύτατες οικονομικές εξελίξεις σε συνδυασμό με το σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, έχουν εκτοξεύσει το κόστος ζωής οδηγώντας σε μια γενικά απαιτητική καθημερινότητα για όλους. Ο περισσότερος κόσμος πλέον περιορίζεται στα απολύτως απαραίτητα, βάζοντας σε «παύση» τους στόχους και τα όνειρά του. Η πρόσβαση σε αξιόπιστες επενδυτικές επιλογές παρόλα αυτά, θα μπορούσε να προσφέρει λύση για την «επανεκκίνηση» μελλοντικών σχεδίων, όσο μικρά ή μεγάλα μπορεί να είναι αυτά.

Advertorial

Στην Ελλάδα επικρατεί δυσπιστία γύρω από τις επενδύσεις, ενώ ο μακροπρόθεσμος χαρακτήρας στις περισσότερες περιπτώσεις και τα μεγάλα χρηματικά ποσά που απαιτούνται, δημιουργούν ένα ευρύτερο αίσθημα ρίσκου και αβεβαιότητας. Στοχεύοντας σε μια αξιόπιστη και προσιτή για το ευρύ κοινό επενδυτική λύση με ασφαλιστικές καλύψεις, μεσοπρόθεσμης διάρκειας, στην Εθνική Ασφαλιστική δημιουργήσαμε το Full [Ομολογιακό 10]: ένα ασφαλιστικό-επενδυτικό μεσοπρόθεσμο 10ετές Πρόγραμμα, με ποσό έναρξης από €5.000.

Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα

Το Full [Ομολογιακό 10] είναι περιορισμένης διάθεσης μέχρι και τις 22/01/2024 και στηρίζεται στο Υπο-Αμοιβαίο Κεφάλαιο Fixed Rate Savings Bond 1 του NBG INTERNATIONAL FUNDS FCP, ομολογιακής σύνθεσης, το οποίο διαχειρίζεται η NBG ASSET MANAGEMENT LUXEMBOURG S.A.

Στο νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό Πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής, το οποίο περιλαμβάνει Ασφάλιση Ζωής και μπόνους Επιβράβευσης 1,5% στη λήξη επί της αξίας του Λογαριασμού Επένδυσης Ασφαλιστηρίου, μπορούν να ασφαλιστούν φυσικά πρόσωπα ηλικίας από 8 έως 65 ετών. Κατά τη λήξη του, οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να λάβουν το σύνολο της μεσοπρόθεσμης επένδυσής τους ως εφάπαξ ποσό, ή να το μετατρέψουν σε μηνιαία ή ισόβια σύνταξη για τους ίδιους ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πώς λειτουργεί το Full [Ομολογιακό 10]

Με εκτιμώμενη σωρευτική καθαρή απόδοση 23%-27% κατά τη λήξη, το Full [Ομολογιακό 10] βασίζεται σε Υπο-Αμοιβαίο Κεφάλαιο το οποίο επενδύει κυρίως σε ομόλογα, γραμμάτια Δημοσίου, τραπεζικά γραμμάτια ή άλλα παρόμοια προϊόντα σταθερού εισοδήματος ή τίτλους κυμαινόμενου επιτοκίου που εκδίδονται κυρίως από ευρωπαϊκούς κρατικούς, υπερεθνικούς ή εταιρικούς εκδότες.

Στόχος του είναι η κεφαλαιακή απόδοση βάσει των τρεχουσών αποδόσεων της αγοράς των ομολόγων. Καθώς το εν λόγω Αμοιβαίο Κεφάλαιο είναι δεκαετούς διάρκειας, η ομάδα διαχείρισης επιδιώκει να «κλειδώσει» τη μελλοντική αξία του χαρτοφυλακίου κατά την ημερομηνία λήξης ανεξάρτητα από τις κινήσεις των επιτοκίων. Για να γίνει αυτό, τα ομόλογα που αγοράζονται κατά την έναρξη του Υπο-Αμοιβαίου Κεφαλαίου επιδιώκεται να διατηρούνται έως τη λήξη τους.

Ιστορία, εμπειρία και αξιοπιστία

Στην Εθνική Ασφαλιστική διαθέτουμε μακρά ιστορία φερεγγυότητας και εμπιστοσύνης. Τα τελευταία χρόνια, προσφέρουμε επενδυτικά-συνταξιοδοτικά προγράμματα διάρκειας έως και 30 ετών, σε συνεργασία με αξιόπιστους διαχειριστές κεφαλαίων για ικανοποιητικές αποδόσεις στις μεσο-μακροπρόθεσμες επενδύσεις σας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την οικονομική προστασία των αγαπημένων σας σε περίπτωση απώλειας ζωής. Γιατί πιστεύουμε ότι, μέσα από σωστή ενημέρωση και αξιόπιστες επενδυτικές λύσεις με ασφαλιστικές καλύψεις, θα μπορούσε κανείς να αποκτήσει και πάλι τον έλεγχο της ζωής του, να ορίσει και να διατηρήσει το βιοτικό του επίπεδο, αλλά και να διασφαλίσει τη μελλοντική οικογενειακή του γαλήνη.  

Για να ενημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά του Προγράμματος, απευθυνθείτε σήμερα και μέχρι τις 22/01/2024 στους κατάλληλα πιστοποιημένους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές μας, επισκεφθείτε τα καταστήματα και το site* της Εθνικής Ασφαλιστικής (www.ethniki-asfalistiki.gr) ή ενημερωθείτε από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

*Στην εταιρική ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, το Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών, καθώς και όλες τις προβλεπόμενες στη νομοθεσία προσυμβατικές πληροφορίες για τα ασφαλιστικά προγράμματα.

Σημαντική Επισήμανση: Η Εθνική Ασφαλιστική δεν παρέχει οποιασδήποτε μορφής εγγύηση για την απόδοση ή διατήρηση των επενδυόμενων ποσών στο Ανωτέρω Ασφαλιστικό-Επενδυτικό Πρόγραμμα. Οι ΟΣΕΚΑ δεν έχουν εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές. Προβλέψεις σχετικά με μελλοντικές επιδόσεις δεν αποτελούν ασφαλή ένδειξη μελλοντικών επιδόσεων.

Full [Ομολογιακό 10] από την Εθνική Ασφαλιστική: Γιατί θέλεις να βλέπεις τις οικονομίες σου να… μεγαλώνουν!

Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΑλλαγές σε POS και φορολόγηση ζήτησαν από Χ. Θεοχάρη οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές
Επόμενο άρθροΕΑΕΕ-ΣΕΒΕ-ΕΒΕΘ: Ενημερωτική εκδήλωση στη Θεσ/νίκη για τις Ασφαλίσεις Πιστώσεων & Εγγυήσεων