Εκπαίδευση

Φορολογικό σεμινάριο για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές από το ΕΙΑΣ

Τη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 16:00 – 19:45 θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη φορλογική αντιμετώπιση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και των πελατών τους (το νέο Φορολογικό Πλαίσιο, Επιλογές, Αξιοποίηση δυνατοτήτων και Κίνδυνοι).

Το Εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει τους ακόλουθους κύριους στόχους:

  • Ενημέρωση των συμμετεχόντων στα ισχύοντα της Φορολογικής Νομοθεσίας
  • Ενημέρωση του κοινού επί των προσφάτων και των επερχομένων αλλαγών στο Φορολογικό μας καθεστώς
  • Ενδελεχής παρουσίαση του φορολογικού πλαισίου, εντός του οποίου λειτουργούν οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές, προς τον σκοπό αποφυγής φορολογικών κινδύνων
  • – Χρηστική ενημέρωση περί των επιλογών και των ευκαιριών, αλλά και των φορολογικών κινήτρων, απαλλαγών και εκπτώσεων, που παρέχουν σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης των εργασιών και των επιχειρήσεων των Ασφαλιστικών   Διαμεσολαβητών.
  • Χρηστική παρουσίαση των ωφελειών από φορολογικές επιλογές, κίνητρα, απαλλαγές και εκπτώσεις, ως σημαντικών «εργαλείων» πωλήσεων και, ειδικότερα, συμβουλευτικών πωλήσεων.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο απευθύνεται σε  Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών και βαθμίδων (μεσίτες και πράκτορες ασφαλίσεων, συντονιστές ασφαλιστικών συμβούλων, Unit Managers και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές), σε στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών και εταιρειών ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ειδικότερα των οικονομικών τους υπηρεσιών, καθώς  και σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις φορολογικές τους γνώσεις, ώστε να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Γιάννης Χαβρουζάς, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου Interamerican, Υπεύθυνος των Τομέων Φορολογικής Διοίκησης, Λογιστηρίων, Οικονομικού Προγραμματισμού και Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, με υψηλή εξειδίκευση, συμβουλευτική και ελεγκτική εμπειρία επί φορολογικών θεμάτων, επιχειρήσεων και ιδιωτών, ιδίως ασφαλιστικών.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017. Όσοι προεγγραφούν μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου θα έχουν έκπτωση 30%

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας