Εταιρείες

Face to Face Distribution από την MetLife Alico

Στα πλαίσια της Στρατηγικής της MetLife Alico για περαιτέρω ενίσχυση του Ανθρωποκεντρικού Συστήματος Πωλήσεων, η εταιρεία προχώρησε πρόσφατα στην αναδιάρθρωση της οργανωτικής δομής του τομέα Face to Face Distribution. Επικεφαλής της νέας δομής ανέλαβε ο κ. Γιώργος Ζερβουδάκης, ο οποίος, από τη νέα του θέση ως Head of Face-to-Face Distribution Ελλάδος, θα έχει την ευθύνη της ανάπτυξης του Agency, του Direct Sales Force και του Independent Distribution Channel.

Ο κ. Γ. Ζερβουδάκης είναι Διευθυντικό στέλεχος του Δικτύου Γραφείων Πωλήσεων της MetLife Alico από το 2002. Το 2007 ανέλαβε την θέση του Agency Director και έχει συμβάλει στην ουσιαστική ανάπτυξη και την επιτυχημένη πορεία του Δικτύου Γραφείων Πωλήσεων. 

Σύμφωνα με τη νέα οργανωτική δομή, τη θέση του Head of Agency ανέλαβε ο κ. Κ. Δερβεντζής. Ο κ. Γιάννης Αναστόπουλος, ανέλαβε τη θέση του Head of Direct Sales Force, ενώ ο κ. Magnus Χατζηδημητρίου κατέχει τη θέση του Head of Independent Distribution Channel.

Τις δραστηριότητες των δικτύων πωλήσεων θα υποστηρίζουν ο κ. Βασίλης Λυμπέρης από τη θέση του F2F Individual Product Sales Manager και η κα Έλενα Διαμαντή από τη θέση του Learning & Development Manager. Για τις δραστηριότητες πωλήσεων Ομαδικών Συμβολαίων και Αμοιβαίων Κεφαλαίων, υπεύθυνοι στην ομάδα θα είναι οι κ.κ. Στέλιος Ναζλής και Στέλιος Μαρασλής, Corporate Sales Account Executives, και η κα Χριστίνα Κατσίλη, Sales Manager MetLife Alico ΑΕΔΑΚ.

Στο μήνυμα του ο κ. Δ. Μαζαράκης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife Alico στην Ελλάδα, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η MetLife Alico συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της και την εμπειρία των ανθρώπων της. Η νέα ενισχυμένη δομή του Τομέα Πωλήσεων της MetLife Alico αποτελεί μία ακόμα ενέργεια της εταιρείας στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών της».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας