Η Ευρώπη ασφαλίζει την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

467
Makropoulos Nikos

Η Ευρώπη Ασφαλιστική αναδείχθηκε ανάδοχος του διαγωνισμού που διενέργησε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.) για την ασφάλιση της ακίνητης περιουσίας της μετά του περιεχομένου αυτής για διάστημα δώδεκα μηνών από 18.07.2018.

Ειδικότερα η Ε.Ο.Ε. ασφάλισε το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο, τις Εγκαταστάσεις της Ε.Ο.Ε. στην Αρχαία Ολυμπία, το κτήριο της Ε.Ο.Ε. στο Κολωνάκι καθώς και τα Γραφεία της Ε.Ο.Ε. στο Χαλάνδρι για κινδύνους έναντι Πυρκαγιάς, Σεισμού, Τρομοκρατικών ενεργειών, Στάσεων- Οχλαγωγιών-ταραχών, Κακόβουλων ενεργειών κ.λπ.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπη Ασφαλιστική, κ. Νικόλαος Α. Μακρόπουλος, σχολιάζοντας την ασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και σημαντική αναγνώριση για την Ευρώπη Ασφαλιστική η εμπιστοσύνη που της δείχνει για άλλη μία φορά η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Η Ευρώπη Ασφαλιστική συνεχίζει τη θετική της πορεία διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιό της στους τομείς που πάνω από 45 χρόνια ειδικεύεται, δηλαδή στην ασφάλιση μεγάλων Οργανισμών του στενού και ευρύτερου Δημόσιου Τομέα καθώς και μεγάλων Εμπορικών και Βιομηχανικών κινδύνων».

Προηγούμενο άρθροΑπό το φωτογραφικό αρχείο της “Α.Α.” (1995)
Επόμενο άρθροΑπό το φωτογραφικό αρχείο της “Α.Α.” (1997)