Εταιρείες

Ευρώπη Ασφαλιστική: Αγγελία πρόσληψης

Η Ασφαλιστική Εταιρεία «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» αναζητά στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς ή ασκούμενο/η δικηγόρο με εμπειρία στον Κλάδο Εγγυήσεων για εσωτερική εργασία πλήρους απασχόλησης στην έδρα της Εταιρείας στην Αθήνα.      

Περιγραφή θέσης & αρμοδιότητες

  • Εκδόσεις Εγγυητικών Επιστολών
  • Εξυπηρέτηση πελατών και διεκπεραίωση εισερχομένων αιτημάτων
  • Διαχείριση ασφαλιστικών εργασιών (έκδοση και αποστολή προσφορών, έκδοση συμβολαίων και προσθέτων πράξεων μεταβολών/ακυρώσεων, έκδοση πιστοποιητικών, έλεγχος μητρώων παραγωγής και εκχωρήσεων στο τέλος κάθε μήνα).

Απαραίτητα Προσόντα

  • Απαραίτητη προϋπόθεση η καλή γνώση και δυνατότητα χειρισμού της αγγλικής γλώσσας στον γραπτό και στον προφορικό λόγο. Κατοχή πιστοποιητικού Proficiency θα συνεκτιμηθεί.
  • Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ, MS Office.

Η Εταιρεία προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων και ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη σε ένα φιλικό, σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον εργασίας.

Ευρώπη Ασφαλιστική: Αγγελία πρόσληψης

Παρακαλούμε να αποστέλλονται ΑΥΣΤΗΡΑ μόνο βιογραφικά που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Αποστολή βιογραφικών στο [email protected], με θέμα «Εκδόσεις Κλάδου Εγγυήσεων».

Για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την Ευρώπη Ασφαλιστική, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://europe-asfalistiki.gr/epeksergasia-dedomenwn/


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας