Ευρωπαϊκή Πίστη: Βράβευση από το EBEN για 9η συνεχόμενη χρονιά

1122

Η Ευρωπαϊκή Πίστη βραβεύτηκε για 9η συνεχόμενη χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – EBEN GR. Η Εταιρεία απέσπασε και πάλι την ανώτατη διάκριση «Olympic Kotinos Wreath» για το σύνολο της επιχειρηματικής της λειτουργίας, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των “Responsible Management Excellence Awards 2022”.

Όπςως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, το γεγονός αυτό, καθιστά την Ευρωπαϊκή Πίστη τη μοναδική Ασφαλιστική Εταιρεία που βραβεύεται για ένατη συνεχόμενη χρονιά.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – ΕΒΕΝ GR, εκπροσωπεί το Εuropean Business Ethics Network και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005. Στόχος του Ινστιτούτου είναι η προώθηση των αρχών της Επιχειρηματικής Ηθικής, της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στην ακαδημαϊκή κοινότητα, σε εθελοντικούς οργανισμούς όπως και στα ευαισθητοποιημένα μέλη της κοινωνίας.

Το Βραβείο παρέλαβε, ο κ. Γιώργος Γκούσκος, Διευθυντής Προϋπολογισμού & Χρηματοοικονομικών Αναφορών, ο οποίος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι, καθώς λαμβάνουμε αυτή τη σημαντική διάκριση για ένατη συνεχή φορά. Αυτή η βράβευση αποτελεί για εμάς μία ακόμη αναγνώριση για τις αρχές εταιρικής υπευθυνότητας που εφαρμόζουμε ως Εταιρεία, αναφορικά με το ανθρώπινο δυναμικό, τη σχέση της με τους πελάτες και τη συνεισφορά στην κοινωνία και στην προστασία του περιβάλλοντος».

Η Ευρωπαϊκή Πίστη θα συνεχίσει να εστιάζει στη συνεισφορά της προς την κοινωνία και το περιβάλλον, παραμένοντας πιστή στους στόχους και στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροInteramerican: Χρυσά βραβεία στα Mobile Excellence Awards 2023
Επόμενο άρθροΧώρος Τέχνης «ΣTOart ΚΟΡΑΗ»: Ομαδική εικαστική έκθεση της Art Puzzle Group