Εταιρείες

Ευρωπαϊκή Πίστη: “True Leader” εταιρεία για 12η συνεχόμενη χρονιά

Για 12η συνεχόμενη χρονιά, η Ευρωπαϊκή Πίστη αναδείχθηκε “True Leader” εταιρεία, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP GROUP “True Leaders”, αποτελώντας μία εκ των τεσσάρων επιχειρήσεων που λαμβάνουν αυτή τη διάκριση ανελλιπώς από την καθιέρωση του θεσμού.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, ικανοποιώντας για άλλη μία χρονιά και τα τέσσερα αντικειμενικά κριτήρια βράβευσης: κερδοφορία, αύξηση προσωπικού, διακεκριμένη θέση στον κλάδο της βάσει του κύκλου εργασιών και υψηλή πιστοληπτική ικανότητα, η Ευρωπαϊκή Πίστη διακρίθηκε ως μία από τις 90 καλύτερες επιχειρήσεις – ηγέτες στην Ελληνική αγορά, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους ισολογισμούς 30.000 εταιρειών.

Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε, το βραβείο παρέλαβε ο Chief Operations Officer της Εταιρείας, κ. Στέφανος Βερζοβίτης, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Η παρουσία της Εταιρείας μας στη λίστα με τους ηγέτες της ελληνικής οικονομίας για 12η συνεχόμενη χρονιά μας τιμά και μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Μία διάκριση που έχουν καταφέρει να αποσπάσουν μόνο 4 οργανισμοί ανελλιπώς από το 2011. Η ανάδειξή μας ως “True Leader” εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, είναι αποτέλεσμα αρμονικής συνεργασίας, συνοχής και συλλογικής προσπάθειας της Διοίκησης, του Ανθρώπινου Δυναμικού και του Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρείας».

Η Ευρωπαϊκή Πίστη «θεωρεί υποχρέωσή της να συμβάλλει σε ένα μέλλον με ανθρώπινο πρόσωπο και δεσμεύεται να αποτελεί παράδειγμα για το πως οι εταιρείες μπορούν να αναπτύσσονται τόσο οικονομικά, όσο και υπεύθυνα απέναντί στην κοινωνία και το περιβάλλον», αναφέρει σχετικά.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας