Εταιρείες

Ευρωπαϊκή Πίστη – «My Portal»: Μία νέα ασφαλιστική εμπειρία

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, στο πλαίσιο του ψηφιακού της μετασχηματισμού, ολοκλήρωσε τη δημιουργία του νέου portal πελατών «My Portal», το οποίο προσφέρει στον χρήστη μια απλή και εξατομικευμένη εμπειρία διαχείρισης της δραστηριότητάς του με την Εταιρεία.

Το «My Portal» αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο προσωποποιημένων υπηρεσιών για τους ασφαλισμένους της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, καθώς μέσα από αυτό μπορούν να ενημερωθούν γρήγορα, εύκολα και απλά για μια σειρά από ενέργειες που αφορούν στο Ασφαλιστήριο Συμβόλαιό τους και στις συναλλαγές τους με την Εταιρεία.

Ειδικότερα, μέσα από το menu του «My Portal», οι ασφαλισμένοι μπορούν να πραγματοποιήσουν μια σειρά από λειτουργικότητες, όποτε το επιθυμούν, είτε από desktop, tablet ή κινητό, όπως ενδεικτικά:

  • Διαχείριση συμβολαίου, πληρωμή ασφαλίστρου, διαχείριση πάγιας εντολής και παραλαβή εγγράφων που συνδέονται με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο
  • Υποβολή και παρακολούθηση του αιτήματος αναγγελίας αποζημίωσης
  • Εύρεση συνεργαζόμενων συνεργείων και συμβεβλημένων νοσοκομείων
  • Εκδήλωση ενδιαφέροντος για νέα προϊόντα, καθώς και αναβάθμιση υφιστάμενων πακέτων συμβολαίου
  • Έκδοση του προγράμματος επιβράβευσης «Ασφαλιστικός Γονέας»
  • Άμεση απευθείας online επικοινωνία με εκπρόσωπο του τμήματος εξυπηρέτησης

Για την Ευρωπαϊκή Πίστη, ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι η εισαγωγή και η εφαρμογή νέων τεχνολογιών, οι οποίες θα απλοποιούν τις διαδικασίες για τους ασφαλισμένους της και θα προσθέτουν αξία στις συναλλαγές τους με την Εταιρία, μέσα από μία ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης.

Ακόμα, οι νέες υπηρεσίες που συνεχώς προσφέρει η Ευρωπαϊκή Πίστη, έρχονται να επιβεβαιώσουν τον στρατηγικό στόχο της Εταιρίας, που δεν είναι άλλος από τη διαρκή υποστήριξη και διευκόλυνση του έργου του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή. 

Το «My Portal» είναι αρχικά διαθέσιμο για φυσικά πρόσωπα και το μόνο που χρειάζεται για την εγγραφή, είναι ο αριθμός Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου ή ο Αριθμός Κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και το Α.Φ.Μ.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας