Εταιρείες

Ευρωπαϊκή Πίστη: 4 βραβεία για το europaikipisti.gr στα e-volution Awards

Η Ευρωπαϊκή Πίστη απέσπασε 4 βραβεία για το ανανεωμένο www.europaikipisti.gr, στα 11α e-volution Awards, στην τελετή απονομής των e-volution Awards 2022.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η Εταιρεία διακρίθηκε με 2 Gold βραβεία στις κατηγορίες “User Interface” και “Redesign – Relaunch” και με 2 Bronze βραβεία στις κατηγορίες “Best in Banking & Insurance” και “Εξυπηρέτηση / Ικανοποίηση Πελατών”.

Το πολυβραβευμένο www.europaikipisti.gr δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Linakis Digital, μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα του ψηφιακού σχεδιασμού. Για τον σχεδιασμό του εφαρμόστηκαν όλες οι σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες, με βασικούς άξονες την υψηλή αισθητική, σε συνδυασμό με τη λειτουργική δομή, τη φιλικότητα προς τον επισκέπτη και την απλότητα της παρεχόμενης πληροφόρησης. Η μοντέρνα γραφιστική απεικόνιση, ο γρήγορος υπολογισμός ασφαλίστρων και η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με την Εταιρεία και τους εκπροσώπους της, είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που θα συναντήσει ο επισκέπτης.

Με τα συγκεκριμένα βραβεία το www.europaikipisti.gr έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 6 διακρίσεις. Υπενθυμίζεται ότι έχει αποσπάσει ήδη βραβεία, τόσο στα Ermis Awards όσο και στα BITE Awards.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, πάντα προσανατολισμένα στη διευκόλυνση του έργου του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή και στην ενίσχυση της εμπειρίας των Ασφαλισμένων κατά την αλληλεπίδρασή τους με την Εταιρεία.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας