Ευρωπαϊκή Πίστη: 3 βραβεία στα Digital Finance Awards 2023

1889
Ευρωπαϊκή Πίστη: 3 βραβεία στα Digital Finance Awards 2023

Η Ευρωπαϊκή Πίστη πρόσθεσε στη συλλογή της 3 ακόμη διακρίσεις, αυτή τη φορά στο πλαίσιο των “Digital Finance Awards 2023”.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, οι διακρίσεις αφορούν στο App του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, το οποίο βραβεύθηκε με 2 Silver βραβεία στις κατηγορίες “Best Mobile App” & “Best CX και Customer Loyalty Initiative” και στο Portal Συνεργατών “My Policy”, το οποίο απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία “Best Insurance Portal”.

Το ανανεωμένο app του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, έχει ήδη διακριθεί με 3 βραβεία από εξιδεικευμένους φορείς, οι οποίοι σχετίζονται με την τεχνολογική καινοτομία και προσφέρει στον κάτοχο, μεταξύ άλλων, απλοποιημένες υπηρεσίες που αφορούν στις ανέπαφες συναλλαγές του με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, τη δυνατότητα να βλέπει το ποσό επιστροφής ασφαλίστρων που κερδίζει, να πληροφορείται για τα κοντινά σε αυτόν καταστήματα, αλλά και να ενημερώνεται για τις τρέχουσες προσφορές.

Στο πρόσφατα ανασχεδιασμένο Portal Συνεργατών “My Policy”, το οποίο κατέκτησε το πρώτο του βραβείο, οι Συνεργάτες της Εταιρείας έχουν, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα πρόσβασης σε προσωποποιημένο περιεχόμενο, διαχείρισης όλων των εκκρεμοτήτων τους με αισθητά λιγότερα “click”, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν ένα σύστημα που παρέχει ειδοποιήσεις για θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιό τους, καθώς και ποικίλα δυναμικά εργαλεία καθοδήγησης. Ακόμα, οι Συνεργάτες, μέσω του “My Policy” μπορούν να εντοπίζουν ευκαιρίες για νέες πωλήσεις, αλλά και να έχουν γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές προσφορών, τιμολόγησης και καταχώρησης αιτήσεων.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, με motto “Digital, yet Human” και ακολουθώντας μια στρατηγική που έχει ως στόχο την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία, έχει δημιουργήσει μια σειρά από ψηφιακές εφαρμογές και λύσεις που απλοποιούν τις διαδικασίες για τους Ασφαλισμένους και τους Συνεργάτες της, εμπλουτίζοντας την ψηφιακή τους εμπειρία.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροInteramerican: Εξυπηρέτησε πάνω από 550.000 περιστατικά οδικής βοήθειας το 2022
Επόμενο άρθρο9ο ετήσιο συνέδριο IFAAcademy 2023 «Το μέλλον ήρθε νωρίτερα»