Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα: €44,6 εκατ. σε αποζημιώσεις το 2013

346

Σε €44,6 εκατ. ανήλθε το συνολικό ποσό των αποζημιώσεων που κατέβαλε το έτος 2013 η Ευρωπαϊκής Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα, για 26,7 χιλιάδες περιπτώσεις ζημιών, εκ των οποίων το 94%, το οποίο αντιστοιχεί σε €41,7 εκατ., αφορούσε ζημιές αυτοκινήτων.

 

Τα ποσά εκταμιεύθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα προχωρά σε άμεσες αποζημιώσεις, όπως τις επιβάλλουν οι εταιρικές της αξίες, δηλαδή η αξιοπιστία, η πελατοκεντρική φιλοσοφία και η ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της, οι οποίες συνδυάζονται με τη φιλική προσέγγιση και την εμβάθυνση στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών της από το άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό της.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, η συγκεκριμένη αντιμετώπιση των πελατών της αποτυπώνεται και στην πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε η Εταιρεία, στην επίσημη ιστοσελίδα της, με τίτλο «Η Γνώμη σας είναι Πολύτιμη», στην οποία καταγράφηκε ότι η πλειοψηφία των πελατών/συναλλασσόμενων της ήταν πολύ ικανοποιημένοι από την ταχύτατη ανταπόκριση και την εξυπηρέτηση που έλαβαν.

Εν κατακλείδι, επισημαίνεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα δεσμεύεται να διατηρεί σταθερές τις παραπάνω αξίες που τη διέπουν παραπάνω από 40 χρόνια, συμβάλλοντας άμεσα και με αξιοπιστία στην αποκατάσταση των επί συμβάσεων ζημιών. Παράλληλα, συνεχίζει τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με νέα και ευέλικτα προγράμματα, με σαφείς και κατανοητούς όρους, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες.

Προηγούμενο άρθροΜείωση ασφαλίστρων αυτοκινήτων & σκαφών αναψυχής
Επόμενο άρθροΑΤΕ Ασφαλιστική: Πλήρης εναρμόνιση με τις Πράξεις 30 και 31