Εταιρείες

Μείωση ασφαλίστρων αυτοκινήτων & σκαφών αναψυχής

Σε μεσοσταθμική μείωση 5% των ασφαλίστρων του βασικού της πακέτου κλάδου αυτοκινήτων  προχώρησε η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, λαμβάνοντας υπόψη τη γενικότερη οικονομική κατάσταση και τις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς. Τα ασφάλιστρα των προαιρετικών καλύψεων αυτοκινήτου παραμένουν ανταγωνιστικά.

Επίσης, η Εταιρεία προχώρησε σε μεσοσταθμική μείωση 7% των ασφαλίστρων της αστικής ευθύνης σκαφών αναψυχής, ενώ παράλληλα προσφέρει την κάλυψη και σε επαγγελματικά, μη περιηγητικά σκάφη, με ένα άκρως ανταγωνιστικό τιμολόγιο.

Τα νέα μειωμένα τιμολόγια θα ισχύσουν από την 1η Μαΐου 2014.

Εν τω μεταξύ, από τον Ιανουάριο, η Εταιρεία, διευρύνοντας τη συνεργασία της με αντασφαλιστικούς οίκους, αύξησε σημαντικά το όριο αναλήψεως του κλάδου πυρός για εμπορικούς και βιομηχανικούς κινδύνους, προσδοκώντας αύξηση της παραγωγής της, με στοχευμένες κινήσεις.

Σύμφωνα με δήλωση του Εμπορικού Διευθυντή της Εταιρείας, κ. Χρήστου Κατσάκου, «πρόθεση της Εταιρείας είναι ο σχεδιασμός και η διάθεση ολοκληρωμένων retailασφαλιστικών προγραμμάτων, με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα για όλους τους κλάδους ασφαλίσεων, η πλήρης εκμετάλλευση ηλεκτρονικών και μηχανογραφικών εφαρμογών, οι οποίες διευκολύνουν τη συνεργασία με διαμεσολαβούντες, και η ευελιξία στην ανάληψη ή στη συμμετοχή σε ασφαλίσεις εμπορικών και βιομηχανικών κινδύνων».       

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας