Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα: Δωρεάν Check up με κάθε ετήσιο ασφαλιστήριο Ασφαλώς Οδηγείν

254

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα, με  προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της, συνεχίζει να εμπλουτίζει τις παροχές της προς αυτούς και προσφέρει με την υπογραφή νέου ή την ανανέωση του ετησίου συμβολαίου Ασφαλώς Οδηγείν, τη δυνατότητα πραγματοποίησης ενός γενικού δωρεάν Προληπτικού Ελέγχου Υγείας (Check up).

Οι συγκεκριμένες εξετάσεις περιλαμβάνουν: Γενική αίματος, Γενική ούρων, ΤΚΕ, HDL, LDL, ολική χοληστερόλη, Σάκχαρο αίματος. Η χρήση του Προληπτικού Ελέγχου Υγείας (Check up) μπορεί να πραγματοποιηθεί μια φορά, κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του αντίγραφου του ασφαλιστηρίου.

Η νέα αυτή παροχή έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες, δηλαδή την κάρτα προνομίων, τις συνδυαστικές εκπτώσεις στα ασφάλιστρα και την πληρωμή ασφαλίστρων με πιστωτική κάρτα με έως  και 12 άτοκες δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλεφωνικό κέντρο ΜΙΝΕΤΤΑ 210 9309500, ή να επικοινωνήσουν με τον ασφαλιστικό τους διαμεσολαβητή.

Προηγούμενο άρθροΠαραγωγή 5μήνου 2016
Επόμενο άρθροEIOPA: Σε διαβούλευση το σχέδιο τεχνικών συμβουλών για την IDD