Εκδηλώσεις

Ευρωκλινική Παίδων: 10η Επιστημονική Ημερίδα

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 διοργανώνεται η 10η Επιστημονική Ημερίδα της Ευρωκλινικής Παίδων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Banquet), με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα».

Η έναρξη της ημερίδας θα γίνει στις 09:00 και η λήξη στις 14:30. Διακεκριμένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν εισηγήσεις στα ακόλουθα παιδιατρικά και παιδο-χειρουργικά γνωστικά πεδία: αιμαγγειώματα, εγκεφαλική παράλυση, θυρεοειδής, ρινοδακρυϊκό σύστημα, διαχρονικότητα των θεμάτων υγείας, παθήσεις τραχήλου, διάρροια στα βρέφη, αλλεργία και ψυχικό στρες, επανεμφανιζόμενες λοιμώξεις και νόσος Kawasaki.

Τέλος, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης

Να σημειωθεί ότι από το 2002, στην Ευρωκλινική Παίδων, μία πρότυπη αμιγώς παιδιατρική κλινική, έχουν πραγματοποιηθεί 250.000 επισκέψεις στα Εξωτερικά Ιατρεία και 40.000 νοσηλείες, αριθμοί μοναδικοί για τα ελληνικά δεδομένα, όσον αφορά την ιδιωτική παροχή υπηρεσιών υγείας για το παιδί. Παρέχει άριστη ιατρική φροντίδα από κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό, όλων των παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, με υψηλού επιπέδου νοσηλευτικό προσωπικό, εξειδικευμένο στη φροντίδα των παιδιών, σε ένα ευχάριστο, φιλικό και ζεστό περιβάλλον για τα παιδιά, στο κέντρο της Αθήνας.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας