19.9 C
Athens
Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ευ. Μυλωνάς & Κ. Φραγκιαδάκης εξηγούν γιατί επέλεξαν την Ευρωπαϊκή Πίστη

Οι κ.κ. Ευάγγελος Μυλωνάς και Κώστας Φραγκιαδάκης, που βραβεύτηκαν για την παραγωγική τους δραστηριότητα το 2019, εξηγούν τους λόγους που επέλεξαν την Ευρωπαϊκή Πίστη.

Ευ. Μυλωνάς & Κ. Φραγκιαδάκης εξηγούν γιατί επέλεξαν την Ευρωπαϊκή Πίστη
Ο κ. Ευάγγελος Μυλωνάς γεννήθηκε το 1988 στη Θεσσαλονίκη. Με τον ασφαλιστικό χώρο ασχολείται από το 2012. Το πρακτορείο συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή Πίστη από το 2010.

Ευάγγελος Μυλωνάς, εκπρόσωπος της Μυλωνάς Brokers Α.Ε.

Επέλεξα να συνεργαστώ με την Ευρωπαϊκή Πίστη όταν…

συνειδητοποίησα πως η Διοίκηση της Εταιρείας διακατέχεται από αναλλοίωτη στον χρόνο έμπνευση για καθοριστική δουλειά. Οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Πωλήσεων έχουν ενεργό ρόλο και όχι διεκπεραιωτικό. Η ένταση των εργασιών σταδιακά αυξήθηκε και όλοι αντιληφθήκαμε τις ουσιαστικές λύσεις που μας παρέχει η Εταιρεία, τις οποίες μπορούμε να προσφέρουμε στους Συνεργάτες και στους πελάτες μας.

Η συνεργασία μου με την Ευρωπαϊκή Πίστη εξασφαλίζει στους πελάτες μου…

Φερεγγυότητα. Ελλείψει αυτής, όλα τα υπόλοιπα δεν μπορούν να υφίστανται. Τους εξασφαλίζει επίσης μια πληθώρα αξιόλογων επιλογών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά προγράμματα.

Η βράβευσή μου το 2019 για την παραγωγική μου δραστηριότητα με κάνει και αισθάνομαι…

χαρά και ικανοποίηση, που είναι από τα σημαντικότερα εφόδια για να συνεχίσουμε με αμείωτους ρυθμούς να εργαζόμαστε καθημερινά για την επόμενη ημέρα.
Η βράβευση αυτή είναι, παράλληλα, αναγνώριση όλων των συντελεστών (προσωπικό του γραφείου) ως μια ενιαία οντότητα, που διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία μιας σύγχρονης εταιρείας διαμεσολάβησης. Επίσης, είναι η επαλήθευση του τρόπου εργασίας μας, απέναντι στις αυξημένες προκλήσεις της αγοράς. Η καθημερινότητα επιτάσσει γρήγορα αντανακλαστικά, δεδομένων των εσωτερικών αλλαγών (IDD & GDPR) που μεσολάβησαν, αλλά και των πολλών προκλήσεων του ανταγωνισμού. Η διατήρηση των κεκτημένων και η βελτίωση αυτών είναι η μεγάλη πρόκληση για το μέλλον!

Μια στιγμή της καριέρας μου που ποτέ δεν θα ξεχάσω ήταν όταν…

προέκυψε η πρώτη υψηλή αποζημίωση συμβολαίου υγείας, η οποία σφράγισε με τον εμφατικότερο τρόπο τις βασικές παραδοχές για τον ρόλο του επαγγέλματος απέναντι στην κοινωνία. Πιστεύω ακράδαντα ότι η σιγουριά που αισθάνονται οι πελάτες είναι η ασπίδα απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις και η καθοριστική πηγή ενέργειας για να μην υποχωρήσει κανείς.

Ο μηχανισμός διοικητικής υποστήριξης της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη μου προσφέρει…

δυνατότητα για διάλογο, ο οποίος είναι απαραίτητος σε όλες τις επαγγελματικές σχέσεις. Επίσης, εξασφάλιση λύσεων στην απαιτητική καθημερινότητα μέσω του εύχρηστου portal, το όφελος από τις διαφημιστικές καμπάνιες που πραγματοποιεί η Εταιρεία, με διάθεση πάντα να αναδεικνύει τον καθοριστικό ρόλο των Συνεργατών, και τη σωστή χρήση των ψηφιακών μέσων επικοινωνίας, για αποτελεσματικότερη ενημέρωση των πελατών.

Είμαι περήφανος που ανήκω στο δυναμικό της Ευρωπαϊκής Πίστης γιατί…

είμαι μέρος του ονείρου να δημιουργήσουμε μια καλύτερη πραγματικότητα, με συγκεκριμένη στόχευση και χωρίς αλόγιστη διάθεση χρόνου στις καθημερινές εργασίες που δεν οδηγούν στην επίτευξη αυτού. Η Εταιρεία μας ωθεί να δραστηριοποιηθούμε σωστά, απέναντι στις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών που δεν φροντίσαμε στο παρελθόν, προκειμένου να τις αναδείξουμε και να τις εδραιώσουμε στη συνείδησή τους.

Ευ. Μυλωνάς & Κ. Φραγκιαδάκης εξηγούν γιατί επέλεξαν την Ευρωπαϊκή Πίστη
Ο κ. Κώστας Φραγκιαδάκης γεννήθηκε το 1965 στο Ηράκλειο Κρήτης. Με τον ασφαλιστικό χώρο ασχολείται από το 1989. Το πρακτορείο συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή Πίστη από το 2012.

Κώστας Φραγκιαδάκης, εκπρόσωπος της Παγκρήτιας Ασφαλιστικής

Επέλεξα να συνεργαστώ με την Ευρωπαϊκή Πίστη όταν…

μου έγινε η πρόταση το 2012. Σκεπτόμενος τους λόγους που θα ξεκινούσα μια νέα συνεργασία, κατέληξα πως μεγαλύτερη σημασία για εμένα έχουν οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεσαι. Οι άνθρωποι της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη έχουν αποδείξει έμπρακτα πως στηρίζουν τόσο τους πελάτες όσο και το Δίκτυο Πωλήσεων. Και αυτό είναι που έχει μεγαλύτερη σημασία από τους αριθμούς και τα συμβόλαια.

Η συνεργασία μου με την Ευρωπαϊκή Πίστη εξασφαλίζει στους πελάτες μου…

τη σιγουριά ότι βρίσκονται μέσα σε μια νοικοκυρεμένη Εταιρεία, χωρίς να τους περιμένουν εκπλήξεις. Η Εταιρεία μεγαλώνει μαζί με τους πελάτες της, οι οποίοι απολαμβάνουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες, το εξαιρετικό service, την έγκαιρη αντιμετώπιση των ζημιών και τη διαφάνεια των οικονομικών στοιχείων της Εταιρείας, με την οποία έχουν συνάψει τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά τους. Kαι όλα αυτά, με αποδείξεις!

Η βράβευσή μου το 2019 για την παραγωγική μου δραστηριότητα με κάνει και αισθάνομαι…

υπερήφανος, ευχαριστημένος, σίγουρος για την επιλογή μου. Η βράβευση αυτή στον χώρο μας σημαίνει όχι μόνο ατομική καταξίωση, αλλά επιβράβευση μιας ομάδας ανθρώπων που προσπαθούν με ζήλο και με πάθος για αυτό που κάνουν, με αξίες αξεπέραστες στον χρόνο. Αξίες όπως η φιλεργατικότητα, η ακεραιότητα και η αξιοπιστία.
Η επιτυχία αυτή, εκτός από την οικονομική αυτάρκεια, μου έδωσε τη δύναμη να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο σε αυτό το πολύ δύσκολο αλλά και ενδιαφέρον επάγγελμα, και να μπορέσω να κατακτήσω πιο συναρπαστικούς στόχους και όνειρα, βοηθώντας εμένα, αλλά και την οικογένειά μου.

Μια στιγμή της καριέρας μου που ποτέ δεν θα ξεχάσω ήταν όταν…

συμπλήρωνα πρώτη φορά δήλωση ζημιάς στον κλάδο Ζωής και ο πελάτης με κοιτούσε μέσα στα μάτια, για να διαβάσει πόσο σίγουρος ήμουν ότι θα αποζημιωθεί. Φεύγοντας από το νοσοκομείο, σε όλο τον δρόμο μέχρι το σπίτι μου, αναρωτιόμουν μήπως είχα κάνει κάποιο λάθος και δεν υλοποιηθούν οι προσδοκίες του πελάτη μου από το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του. Στο τέλος, όταν βγήκε η αποζημίωση, ένιωσα την ικανοποίηση που προσφέρει το επάγγελμά μας, γιατί κατάφερα να βοηθήσω αυτή την οικογένεια.

Ο μηχανισμός διοικητικής υποστήριξης της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη μου προσφέρει…

ασφάλεια, σιγουριά, ακεραιότητα, δίκαιες αμοιβές και, προπάντων, ανθρώπινο πρόσωπο.

Είμαι περήφανος που ανήκω στο δυναμικό της Ευρωπαϊκής Πίστης γιατί…

μπορώ να κάνω όνειρα ότι θα γεράσω κοντά της. Η Ευρωπαϊκή Πίστη δεν μου επιτρέπει να κάνω δεύτερες σκέψεις.

Διαβάστε επίσης τι δήλωσαν οι κ.κ. Ανδρέας Καμπάνταης και Κάρολος Μπάρκας

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας