Εταιρείες

Eurolife FFH: Στηρίζει την εκπαίδευση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Η Eurolife FFH, παραμένοντας σταθερά στο πλευρό των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, συμμετείχε στην πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.), μέσω της οποίας οι επαγγελματίες του κλάδου αποκτούν δωρεάν πρόσβαση στα παρεχόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μπορέσαν να καλύψουν τις ώρες υποχρεωτικής επανεκπαίδευσης του 2021, στοιχείο απαραίτητο για την ανανέωση της άδειάς τους.

Πρόκειται για προγράμματα επαναπιστοποίησης με τη μέθοδο της ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning), τα οποία είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο.

Με την υποστήριξη της Eurolife FFH, ωφελήθηκαν συνολικά 316 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, εκ των οποίων οι 142 παρακολουθήσαν τον τομέα «Σύγχρονα Προγράμματα Ασφαλίσεων Ζωής» και οι 174 τον τομέα «Συναλλακτικές Σχέσεις και Κανόνες Επαγγελματικής Δεοντολογίας και Συμπεριφοράς Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών».

Επιπλέον, η Eurolife FFH είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία που υποστηρίζει με ανάλογες εκπαιδεύσεις και το Επιμελητήριο Αργολίδος, για τους προαναφερόμενους τομείς που ολοκληρώθηκαν στις 20 Δεκεμβρίου του 2021. Με την κίνηση αυτή, σε μια εποχή με πρωτόγνωρες συνθήκες που επηρεάζουν την καθημερινότητα των επαγγελματιών της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, η Eurolife FFH παραμένει δίπλα τους, υποστηρίζοντας την επαγγελματική τους κατάρτιση, ενδυναμώνοντάς τους να πετυχαίνουν περισσότερα καθημερινά και ενθαρρύνοντάς τους να εξελίσσονται διαρκώς.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας