Εταιρείες

Eurolife FFH: Νέος Chief Product Manager ο κ. Μπάμπης Αναστασιάδης

Ένα καινούργιο, έμπειρο στέλεχος καλωσορίζει στο ανθρώπινο δυναμικό της η Eurolife FFH, που υποδέχεται τον κ. Μπάμπη Αναστασιάδη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Chief Product Manager στη Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων, Εκπαίδευσης και Product Development της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Eurolife FFH, ο κ. Μπάμπης Αναστασιάδης είναι στέλεχος με μεγάλη εμπειρία και γνώση της ασφαλιστικής αγοράς, αφού κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αναλάβει σημαντικές θέσεις ευθύνης και έχει αποδείξει τις ικανότητές του στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών για όλα τα δίκτυα πωλήσεων, καθώς και σε ενέργειες προώθησής τους, σε μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες. Μέσα από τα νέα του καθήκοντα θα συμβάλλει ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη και διεύρυνση των προϊόντων και υπηρεσιών της Eurolife FFH, πάντα με στόχο η εταιρεία να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται καθημερινά, καλύπτοντας κάθε σύγχρονη ασφαλιστική τους ανάγκη. Η άφιξη του Μπάμπη Αναστασιάδη στη Eurolife FFH αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, την έμφαση που δίνει η εταιρεία στο ανθρώπινο δυναμικό της και τη συνεχή της επένδυση στη στελέχωση των ομάδων και την προέλκυση ταλέντου.

Ο κ. Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προϊόντων της Eurolife FFH, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ένταξη του Μπάμπη Αναστασιάδη στην οικογένεια της Eurolife FFH και είμαστε βέβαιοι ότι, με την πολύχρονη εμπειρία του στην ανάπτυξη προϊόντων και σε άλλους τομείς ευθύνης, θα μπορέσει να συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση της ομάδας μας. Στόχος μας είναι να εξελίσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που ήδη διαθέτουμε, καθώς και να αναπτύσσουμε καινούργια, προκειμένου να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά στην κάλυψη κάθε ασφαλιστικής ανάγκης του σύγχρονου Έλληνα. Ο στόχος μας αυτός υποστηρίζεται καθοριστικά μέσα από τη διαρκή αναζήτηση και προσέλκυση από πλευράς μας στελεχών με ταλέντο και ικανότητες. Καλωσορίζω, λοιπόν, τον Μπάμπη Αναστασιάδη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στον νέο του ρόλο».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας