Προϊόντα

Eurolife FFH: Νέο ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα εγγυημένου τεχνικού επιτοκίου

Η Eurolife FFH παρουσιάζει ένα νέο αποταμιευτικό πρόγραμμα ασφάλισης, που στόχο έχει να βοηθήσει τους κατόχους του να δημιουργήσουν ένα εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη του συμβολαίου, μετά από εφάπαξ καταβολή. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα σίγουρο κεφάλαιο για το μέλλον, με εγγυημένη απόδοση στην επένδυσή τους.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, το νέο ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα προσφέρει εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη του συμβολαίου και το τεχνικό εγγυημένο επιτόκιο που χρησιμοποιείται είναι 2.0% για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου. Στο πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα να ασφαλιστούν υποψήφιοι μέχρι την ηλικία των 70 ετών και η διάρκεια ασφάλισης είναι 10 έτη. Η ελάχιστη εφάπαξ καταβολή είναι €5.000, ενώ η μέγιστη μπορεί να ανέλθει στα €100.000.

Επιπροσθέτως, κάθε ασφαλισμένος αποκτά δικαίωμα ολικής εξαγοράς, μετά τη συμπλήρωση ενός έτους ασφάλισης, καθώς και εγγυημένες αξίες εξαγοράς σε κάθε χρονική στιγμή. Παράλληλα, παρέχεται προστασία ασφαλίστρων, καθώς σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου πριν τη λήξη του προγράμματος, οι δικαιούχοι που έχουν οριστεί λαμβάνουν το 110% των καθαρών ασφαλίστρων. Το πρόγραμμα είναι ήδη διαθέσιμο στα δίκτυα πωλήσεων της Eurolife FFH και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το αποκτήσουν έως και τα τέλη του 2022.

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, οι κάτοχοι μπορούν να ενισχύσουν το κεφάλαιό τους, προκειμένου να διευκολύνουν την επίτευξη μελλοντικών στόχων ή να συμπληρώσουν το εισόδημά τους. Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Με το νέο ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα εγγυημένου επιτοκίου, βρίσκεται στο πλευρό τους, τηρώντας τη δέσμευσή της να επενδύει στην ανάπτυξη προϊόντων που διευκολύνουν την καθημερινότητα και το μέλλον τους.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας