Εταιρείες

Eurolife ERB: Συμμετοχή στο πρόγραμμα «Επιστροφή» των Καρτών Eurobank

 

Η Eurolife ERB, αναγνωρίζοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη που της δείχνουν καθημερινά πάνω από 400.000 ασφαλισμένοι, προχώρησε εντός του 2012 και στις αρχές του 2013, σε μια σειρά ενεργειών, οι οποίες λειτουργούν προνομιακά και, παράλληλα, συμπληρωματικά στα προγράμματά της, με στόχο να ενισχύσει την ικανοποίηση των ασφαλισμένων της και παράλληλα να ενδυναμώσει τη σχέση της μαζί τους.

Σήμερα, ενισχύοντας αυτήν την προσπάθεια αποφάσισε τη συμμετοχή της στο επιτυχημένο πρόγραμμα επιβράβευσης  των Καρτών Eurobank, «Επιστροφή», αποτελώντας την πρώτη Ασφαλιστική Εταιρεία που συμμετέχει σε Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών.

Ειδικότερα, οι ασφαλισμένοι της, κάτοχοι πιστωτικών καρτών Eurobank, οι οποίοι επιλέγουν να πληρώνουν τα ασφάλιστρά τους μέσω πάγιας εντολής  στην κάρτα τους, θα κερδίζουν:
• 3% Επιστροφή σε ευρώ στα Προγράμματα  Γενικών Ασφαλειών και 
• 2% Επιστροφή σε ευρώ στα Προγράμματα Ασφάλισης Ζωής.

Τα ευρώ επιστροφής θα μπορούν να τα εξαργυρώσουν σε επόμενες αγορές τους  σε οποιαδήποτε από τις  4.500 επιχειρήσεις  που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Αναλυτικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα Επιστροφή μπορείτε να βρείτε στο www.epistrofi-eurobank.gr καθώς και στο www.eurolife.gr

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας