Εταιρείες

Eurolife: Νέο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην Κύπρο

Νέο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υπό τον τίτλο «ΠΡΟΛΗΨΗ» εισάγει η ασφαλιστική εταιρεία Eurolife στην Κύπρο. Σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη στη Λευκωσία, η θυγατρική της Τράπεζας Κύπρου παρουσίασε το καινούριο πρόγραμμα, που αφορά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα υγιεινής διατροφής, άθλησης, υγείας και περιβάλλοντος, και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

Η Γενική Διευθύντρια της Eurolife, κα Άρτεμις Παντελίδου, παρουσίασε τις γενικές δράσεις και ενέργειες, καθώς και τον απώτερο στόχο του Προγράμματος, που θα επικεντρωθεί στην πληροφόρηση του κοινού για τα οφέλη της πρόληψης, της καλής ζωής και της υγείας των παιδιών και των ενηλίκων.

Στην ομιλία της, η κα Παντελίδου σημείωσε πως η νέα στρατηγική κατεύθυνση δεν εστιάζεται μόνο στην επιτυχή υλοποίηση των προγραμμάτων και άλλων συναφών ενεργειών, αλλά έχει ως σκοπό να διεισδύσει στο DNA της Eurolife. Αυτό θα επιτευχθεί, όπως ανάφερε, με την ενεργή, εθελοντική εμπλοκή του προσωπικού της εταιρείας σε διάφορες ενέργειες γύρω από την πρόληψη και ευεξία.

Τις αντίστοιχες δράσεις τους παρουσίασαν και οι παρευρισκόμενοι σύνεδροι. Ο Γενικός Γραμματέας της Cymepa, κ. Μιχάλης Ιερίδης, ανέλυσε το σχολικό πρόγραμμα για την προστασία των δασών, με τίτλο «Μαθαίνω τα Παιδιά για τα Δάση», που απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Κύπρου, κ. Γιώργος Αποστόλου, παρουσίασε τις ενέργειες ενημέρωσης, που αφορούν στα οφέλη της χρήσης ποδηλάτου. Αντίστοιχα, η Πρόεδρος του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού “BONE VIVO”, κα Ελίζα Μαρκίδου, παρουσίασε τις δράσεις που θα λάβουν χώρα σε δημοτικά σχολεία  υπό τον τίτλο «Τρώω Υγιεινά, Μεγαλώνω Σωστά» Τέλος, η εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, υπεύθυνη για θέματα Υγείας, κα Γεωργία Κούμα, αναφέρθηκε στο σχέδιο «Πάρε ανάσα», που έχει σχέση με την πρόληψη κατά του καπνίσματος. 

Με τη δημιουργία του συγκεκριμένου Προγράμματος, η EuroLife αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι είναι δίπλα στους ανθρώπους της, αναλαμβάνοντας ενέργειες που προωθούν την ευημερία και την ασφάλειά τους, σε όλα τα επίπεδα.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας