Εταιρείες

Ετήσια Συνάντηση του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών της MetLife

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Συνέδριο του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών της MetLife, στο οποίο παραβρέθηκαν οι κορυφαίοι συνεργάτες της Εταιρείας από όλη την Ελλάδα. Ο Κύκλος Επιτυχημένων Ασφαλιστών της MetLife αποτελείται από επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού που τους ξεχωρίζει στην ευρύτερη ασφαλιστική αγορά.

Στις εργασίες του Συνεδρίου συμμετείχαν ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης, Διευθύνων Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της MetLife Α.Ε.Α.Ζ. στην Ελλάδα, ο κ. Γιώργος Ζερβουδάκης, Head of Face to Face Distribution Ελλάδας, ο κ. Γ. Αναστόπουλος, Direct Sales Force Head και ο κ. Κώστας Δερβεντζής, Head of Agency.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών συζητήθηκαν τα μέχρι τώρα, ιδιαίτερα υψηλά,   παραγωγικά αποτελέσματα παρ’ όλες τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, και τέθηκαν οι προτεραιότητες για την επόμενη περίοδο, με στόχο την επίτευξη ακόμη υψηλότερων επιδόσεων. Εξετάσθηκε ακόμη μια σειρά θεμάτων Πωλήσεων και αναλύθηκαν βέλτιστες πρακτικές, πάντοτε στα πλαίσια της Πελατοκεντρικότητας, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας και της στρατηγικής της MetLife.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας