«Εθνική Σύνταξη» – «Εθνική & Παιδί», δύο νέα αποταμιευτικά προγράμματα από την Εθνική Ασφαλιστική

889

 

Με δύο νέα προγράμματα η Εθνική Ασφαλιστική έρχεται να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της, επιτυγχάνοντας γι’ αυτούς τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό ασφαλιστικών καλύψεων και κόστους.

«Εθνική Σύνταξη» και  «Εθνική & Παιδί».

Η Εθνική Ασφαλιστική με το πρόγραμμα «Εθνική Σύνταξη», διαμορφώνει ένα ισχυρό πλαίσιο διασφαλίσεων, συμπληρωματικό των κοινωνικών παροχών, απαντώντας σε μία πολύ ουσιαστική αγωνία των εργαζομένων για το μέλλον τους.

Η  «Εθνική Σύνταξη», αποτελεί εργαλείο σχεδιασμού προσαρμοσμένο στις τρέχουσες οικονομικές δυνατότητες και στις μελλοντικές ανάγκες των ασφαλισμένων.

Το νέο πρόγραμμα «Εθνική & Παιδί», προσφέρει στους γονείς τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν από σήμερα για τα παιδιά τους ένα εφ’ άπαξ ποσό ή το μηνιαίο εισόδημα που θα τους είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση μελλοντικών σχεδιασμών (σπουδές, επαγγελματική αποκατάσταση κ.λπ.). Ακόμη και με μικρά ποσά ασφαλίστρων, μπορεί να δημιουργηθεί ένα εγγυημένο μηνιαίο εισόδημα ή ένα εγγυημένο εφ’ άπαξ ποσό .

Σε μια περίοδο που οι προτεραιότητες μεταβάλλονται, η Εθνική Ασφαλιστική χτίζει σχέση εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους της με προσιτό κόστος ασφάλισης και παροχές που διασφαλίζονται από την αξιοπιστία της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρίας της χώρας.                     

Προηγούμενο άρθροΌμιλος ΑΧΑ: Οικονομικά Αποτελέσματα 1ου εξαμήνου 2014
Επόμενο άρθροΕξαγορά από την CNP Assurances του 51% των θυγατρικών ασφαλιστικών της Banco Santander Group