Εταιρείες

Εθνική Ασφαλιστική: Ταξίδι επιβράβευσης στη Βραζιλία για τους συνεργάτες της

Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας στον κεντρικό της άξονα τον άνθρωπο, αναγνωρίζει και επιβραβεύει την εξαιρετική δουλειά των συνεργατών της. Σε αυτό το πλαίσιο οργάνωσε ένα αξέχαστο ταξίδι στη Βραζιλία, από τις 6 έως τις 13 Ιουνίου 2024, για τους συνεργάτες του Εταιρικού Παραγωγικού Δικτύου της με τις καλύτερες επιδόσεις τον χρόνο που πέρασε.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, μαζί με τον κ. Γιώργο Ζερβουδάκη, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing, και τον κ. Άγγελο Μπάρδα, Διευθυντή Δικτύων Πωλήσεων Retail, οι 90 περίπου συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το Ρίο ντε Τζανέιρο, μια από τις πιο ζωντανές πόλεις της Βραζιλίας, σε ένα ταξίδι που προσέφερε μια ισορροπία μεταξύ χαλάρωσης και περιήγησης σε πασίγνωστα αξιοθέατα.

Οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν με jeep το Tijuca Forest και να επισκεφτούν το Corcovado, όπου βρίσκεται το διάσημο άγαλμα του Λυτρωτή Χριστού, ενώ επισκέφτηκαν και το εμβληματικό στάδιο Maracana, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου. Η κρουαζιέρα στον κόλπο Guanabara πρόσφερε σε όλους στιγμές διασκέδασης που συνοδεύτηκαν από τα περίφημα βραζιλιάνικα cocktails. Τέλος, το group της Εθνικής είχε τη δυνατότητα να ξεναγηθεί στα παρασκήνια του περίφημου καρναβαλιού αλλά και να απολαύσει ένα ξεχωριστό θέαμα με βραζιλιάνικους χορούς και τραγούδια κατά τη διάρκεια του αποχαιρετιστήριου δείπνου.

Εθνική Ασφαλιστική: Ταξίδι επιβράβευσης στη Βραζιλία για τους συνεργάτες της

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, στην εταιρική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις προκλήσεις του ασφαλιστικού κλάδου αλλά και τις προτεραιότητες του εταιρικού παραγωγικού δικτύου το προσεχές χρονικό διάστημα.

Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για τον επόμενο χρόνο με τη δέσμευση για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας