Εταιρείες

Εθνική Ασφαλιστική: Στηρίζει τη φιλανθρωπική ποδηλατική δράση “Wheels of will”

Υποστηρικτής της φιλανθρωπικής ποδηλατικής δράσης «Wheels of will», που διοργανώνεται από την UPGR8, το διάστημα από 3-5 Ιουνίου 2022, είναι η Εθνική Ασφαλιστική.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, ο Παραολυμπιονίκης ποδηλασίας, κ. Νίκος Παπαγγελής, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, θα διανύσει με το ποδήλατό του τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα, με σημείο εκκίνησης τον Λευκό Πύργο και τερματισμού τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Σκοπός της εν λόγω δράσης είναι η συγκέντρωση χρηματικού ποσού προς ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου, ενώ όραμα του κ. Παπαγγελή είναι το «Wheels of will» να καταστεί θεσμός και ο ίδιος κάθε χρόνο να διανύει νέες διαδρομές βοηθώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους.

Με τον κ. Νίκο Παπαγγελή συναντήθηκε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Γιάννης Σηφάκης, ο οποίος τον συνεχάρη για τη συνολική αθλητική του πορεία και φυσικά για την πρωτοβουλία «Wheels of will». Ο κ. Σηφάκης, αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο εγχείρημά του, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την υλοποίησή του οράματός του, επισημαίνοντας ότι η Εθνική Ασφαλιστική διαχρονικά είναι αρωγός κάθε ενέργειας που αφήνει θετικό αποτύπωμα στο κοινωνικό σύνολο.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας