Εθνική Ασφαλιστική: Σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού

590

Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται το σχέδιο ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Εθνικής Ασφαλιστικής με την ανακοίνωση 137 προσλήψεων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, μετά από την αξιολόγηση των λειτουργικών αναγκών της Εταιρείας, 137 εργαζόμενοι οι οποίοι απασχολούνταν, έως σήμερα, με συμβάσεις έργου μέσω τρίτων εταιρειών, κλήθηκαν από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψή τους στην Εθνική Ασφαλιστική, από 1 Σεπτεμβρίου.

Σε δήλωσή της, η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, κα Ντάλια Τόμπρου, αναφέρει: «Πιστοί στις εξαγγελίες μας για ευρύ πρόγραμμα μετασχηματισμού και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού, έχουμε σχεδιάσει και ήδη υλοποιούνται, 50 προσλήψεις για νέες θέσεις εργασίας. Ταυτόχρονα, στο νέο μοντέλο λειτουργίας θα προστεθούν, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, 137 νέες προσλήψεις, που θα προέρχονται από το δυναμικό ανθρώπων που γνωρίζουν την Εθνική Ασφαλιστική, καθώς απασχολούνταν, έως σήμερα, με συμβάσεις έργου μέσω τρίτων εταιρειών. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς μεγαλώνουμε, αναπτυσσόμαστε και αλλάζουμε, αξιοποιώντας τη συσσωρευμένη μεγάλη εμπειρία των ανθρώπων μας μαζί με τις δεξιότητες που φέρνουν τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στην Εταιρεία μας».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΣτη Βενετία με την Generali ταξίδεψε το Bancassurance
Επόμενο άρθροΑξιέπαινη η δύσκολη προσπάθεια της κας Δ. Καραμπέτσου