Εθνική Ασφαλιστική: Εκδήλωση για το δίκτυο Μεσιτών – Πρακτόρων

1518

Δείπνο γνωριμίας παρέθεσε η Εθνική Ασφαλιστική, με την ευκαιρία αλλαγής της μετοχικής της σύνθεσης, την Τετάρτη 18 Μαΐου, στο Golf Prive Γλυφάδας για το Δίκτυο Μεσιτών – Πρακτόρων.

Η Εταιρεία, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, οραματίζεται μία μεγάλη, δημιουργική αλλαγή και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ξεκίνησαν δυναμικά την επικοινωνία για μία Συνέχεια που θα βασίζεται στην Ιστορία, θα ενισχύει την Αξιοπιστία και θα οδηγεί στην Ανανέωσή της.

Ο νέος μέτοχος θέλει την Εθνική Ασφαλιστική να προηγείται όλων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά τα επόμενα χρόνια. Ο κ. Κωνσταντάς, μεταφέροντας τα πρώτα μηνύματα του νέου μετόχου, που εκπροσωπήθηκε σε ανώτατο επίπεδο στην εκδήλωση από τον κ. Άλεξ Φωτακίδη και τον κ. Κωνσταντίνο Ρόκα, τόνισε ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη για ασφαλισμένους και συνεργάτες που θα δουν έναν γίγαντα να αφυπνίζεται.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Μιχάλης Τάτσης, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους συνεργάτες, τους ευχαρίστησε για τη συνεχή και πολύτιμη στήριξή τους στην Εθνική Ασφαλιστική.

Η ζεστή βραδιά πλαισιώθηκε από ζωντανή μουσική, ενώ το συμβολικό δώρο που δόθηκε στους συνεργάτες και είχε την υπογραφή της εικαστικού κας Πένης Μαναβή, έφερε την απεικόνιση πεταλούδας ως σύμβολο ελπίδας και αναγέννησης.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΜινέττα Ασφαλιστική: Εντάσσει στο δυναμικό της τον κ. Ν. Κοντοβουνήσιο
Επόμενο άρθροΥπάρχουν ευθύνες για την απαξίωση της ιδιωτικής ασφάλισης