Εταιρείες

Εθνική Ασφαλιστική: Ευχάριστα, επιτέλους, μαντάτα!

Συνάντηση με τους Προϊσταμένους των καταστημάτων της Εθνικής Ασφαλιστικής είχε το ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εταιρείας. Διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο που εξέδωσε ο Σύλλογος στις 20 Μαΐου:

Συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία του Συλλόγου συνάντηση με τους Προϊσταμένους των καταστημάτων της Εταιρείας μας.

Αφορμή για τη χθεσινή συνάντηση αποτέλεσε η πρόσκληση της Διοίκησης της Εταιρείας προς τους συναδέλφους μας, για να παρευρεθούν στη συνάντηση Διοίκησης και πρακτορειακού δικτύου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18/5/2022 στο Golf της Γλυφάδας. Όπως μας ενημέρωσαν οι ίδιοι, εισέπραξαν θετικό κλίμα και θετική διάθεση από την τοποθέτηση της Διοίκησης, ένα κλίμα το οποίο πρέπει να αποτυπωθεί εμπράκτως από την πλευρά της Διοίκησης αναφορικά με την πορεία και το μέλλον των καταστημάτων μας.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ακούσαμε προσεκτικά τις προτάσεις & τις σκέψεις των συναδέλφων μας για την επόμενη μέρα στα καταστήματα, μετά και την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην Εταιρεία μας.

Η πάγια και ομόφωνη θέση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για την αναδιοργάνωση και ενίσχυση των αρμοδιοτήτων των καταστημάτων διατυπώθηκε για ακόμα μια φορά ρητά και δηλώθηκε η πρόθεσή μας για μία συντονισμένη αμφίδρομη επικοινωνία/ενημέρωση και συνεργασία, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την ανάπτυξη των καταστημάτων μας.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας