Διαμεσολαβούντες

Εθελοντική αιμοδοσία για την Ημέρα Ασφάλισης διοργανώνουν οι Ασφαλιστές Σερρών

Ο Σύλλογος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών, με αφορμή την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου, αποφάσισε να διοργανώσει εκείνη την ημέρα, δηλαδή στις 11 Νοεμβρίου 2021 ημέρα Πέμπτη, μία Εθελοντική Αιμοδοσία των μελών του Συλλόγου.

Ο σύλλογος έχει δική του Τράπεζα Αίματος, με αριθμό μητρώου στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Η Πρόεδρος, κα Εύα Πιένκος Ματάκου, καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 στο ισόγειο γραφείου του Επιμελητηρίου Σερρών και ώρες 9.00-13.00.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος επισημαίνεται «Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει. Δώσε Αίμα﮲ Δώσε συχνά﮲ Μοιράσου τη ζωή. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται».

Η ασφάλεια και η υγεία του δότη είναι απόλυτα εξασφαλισμένες. Ο υποψήφιος υποβάλλεται σε πλήρη ιατρικό έλεγχο που περιλαμβάνει τη λήψη του ιστορικού, τη μέτρηση του αιματοκρίτη, της αρτηριακής πίεσης, των σφυγμών. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο κριθεί ακατάλληλος, αποκλείεται αυτομάτως από την αιμοδοσία. Η διαδικασία αυτή έχει τεράστια σημασία, διότι εξασφαλίζει την υγεία τόσο του δότη όσο και του λήπτη.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά την αιμοληψία είναι αποστειρωμένα, μίας χρήσης και ανοίγονται μπροστά στον αιμοδότη.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας