Διαμεσολαβούντες

ΕΣΑΠΕ – GAMA: 10 χρόνια γιορτή της γνώσης και της ηγεσίας

Μια γιορτή για τη γνώση, την ηγεσία, την πρόοδο, τη συνεισφορά και τον εθελοντισμό ήταν η επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια της GAMA στην Ελλάδα, την οποία διοργάνωσαν η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ) και η GAMA Global Hellas, στις 15 Ιουνίου 2023, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Και πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς, αφού όλα αυτά τα χρόνια τόσο η GAMA όσο και η ΕΣΑΠΕ έκαναν ακριβώς αυτό: προσπάθησαν να φέρουν σε επαφή τους Έλληνες και Κύπριους Συντονιστές με τη διεθνή τεχνογνωσία και τις βέλτιστες πρακτικές που παρέχει η GAMA Global στα μέλη της και μέσω αυτών να τους προσφέρουν τα εφόδια, «την έμπνευση» που χρειάζονται,όπως είπε χαρακτηριστικά ο Προέδρος της ΕΣΑΠΕ κ. Γιάννης Τοζακίδης, για να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους και το ανθρώπινο δυναμικό τους.

Αυτή την έμπνευση έδωσαν στους συμμετέχοντες, στη φετινή εκδήλωση, ομιλητές όπως οι κ.κ. Bonnie Godsman, Πρόεδρος GAMA Global, Athan P. Vorilas, CLU,CMFC,CLTC, CEO & President, Lighthouse Financial Network, LLC, Γιάννης Μαστρογεωργίου, Ειδικός Γραμματέας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού στην Προεδρία της Ελληνικής Κυβέρνησης, Βιργινία Κόκιου, Νομική Σύμβουλος Ειδικού Γραμματέα – Ειδική Γραμματεία Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού, Ed Deutschlander, CLU®, CLF: Chief Executive Officer, North Star Resource Group,  Dakota Brizendine, Managing Director, Commonwealth Financial Group, Harry HoopisChief Executive Officer, Hoopis Performance Network, και Κωνσταντίνος Μαρκουίζος–Ιαβέρης.

Η σημασία της γνώσης, τα οφέλη από τη συμμετοχή στην GAMA, η σημασία του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού, πρακτικές ανάπτυξης και βελτίωσης του ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και του ίδιου του ηγέτη, προκειμένου να μπορέσει να αντιπαρέλθει τα εμπόδια και τις δυσκολίες και να έχει διάρκεια σε ένα άκρως απαιτητικό και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον: αυτά ήταν κάποια από τα θέματα που αναπτύχθηκαν από τους ομιλητές, οι οποίοι κατάφεραν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των διά ζώσης αλλά και διαδικτυακά παρευρισκόμενων.

ΕΣΑΠΕ – GAMA: 10 χρόνια γιορτή της γνώσης και της ηγεσίας

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος του Δήμου Αθηναίων και επικεφαλής της «Ευρώπη Ασφαλιστικής», κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Γενικός Δ/ντής του ΕΙΑΣ, κ. Νίκος Σωφρονάς, ενώ μαγνητοσκοπημένο μήνυμα απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου.

Χαιρετισμό απηύθυναν, επίσης, εκ μέρους των χορηγών, οι κ.κ. Νίκος Δελένδας (Eurolife FFH) και Θοδωρής Ζαχαρόπουλος  (ΝΝ Hellas).

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι εταιρείες που τόσα χρόνια στηρίζουν την ΕΣΑΠΕ και την GAMA Global Hellas, αλλά και όσοι διετέλεσαν πρόεδροι της GAMA Global Hellas.

Παράλληλα, ο απερχόμενος Πρόεδρος της GAMA Global Hellas, κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ανακοίνωσε τις αλλαγές που επήλθαν στο Board του ελληνικού παραρτήματος, με τον κ. Γιώργο Ιορδανίδη να αναλαμβάνει Πρόεδρος, συνεπικουρούμενος από την κα Φωτεινή Κουκουλιάκου και τον κ. Γιώργο Τσιώμο.

Το συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), ενώ το υποστήριξαν χορηγικά οι εταιρείες: Eurolife FFH Ασφαλιστική & NN Hellas (Gold Sponsors)˙ CNP Cyprialife, CNP Ζωής, Eurolife, Generali Hellas, Groupama Ασφαλιστική, Interamerican (Silver Sponsors)˙ A.I.G., Cromar Insurance Brokers LTD, Infotrust SA, Prime Insurance και Μινέττα Ασφαλιστική (Bronze Sponsors) και Μega Brokers SA. (Sponsor).

Δήμητρα Καζάντζα


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας