ERGO: Ταξίδι επιβράβευσης στη Φλωρεντία για τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς

297

Μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στην αναγεννησιακή πόλη της Φλωρεντίας και την ευρύτερη περιοχή της Τοσκάνης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι νικητές του Ετήσιου Διαγωνισμού

Πωλήσεων για τα ασφαλιστικά προϊόντα της ERGO. Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου της ERGO, το καθιερωμένο πια ταξίδι κινήτρων αποτέλεσε, για ακόμη μια χρονιά, μια αληθινή επιβράβευση για την καθοριστική συμβολή των ανθρώπων του δικτύου της Τράπεζας στην επιτυχημένη συνεργασία των δυο ομίλων.

Η ξενάγηση που ξεκίνησε από την πόλη της Φλωρεντίας, γνωστή και ως πόλη «ανοιχτό μουσείο», πατρίδα της Αναγέννησης και του Μποτιτσέλι, πόλη του Λεονάρντο ντα Βίντσι και του Γαλιλαίου, «καλλιτεχνικό ορμητήριο» του Μιχαήλ Άγγελου και μούσα του Δάντη, δεν θα μπορούσε παρά να μαγέψει τους συμμετέχοντες. Ο περίπατος ανάμεσα στα εντυπωσιακά μνημεία οδήγησε στη φημισμένη γκαλερί “Uffizi” στην οποία εκτίθενται παγκοσμίου φήμης πίνακες όπως η “Γέννηση της Αφροδίτης” του Μποτιτσέλι και ο “Ευαγγελισμός” του Λεονάρντο ντα Βίντσι, ενώ κατά την επίσκεψη στο μουσείο Galleria dell’ Accademia το γκρουπ θαύμασε, μεταξύ άλλων, και το παγκοσμίου φήμης άγαλμα “Δαβίδ” του Μιχαήλ Αγγέλου, σύμβολο τελειότητας.

Η επόμενη ημέρα ήταν αφιερωμένη στην εξερεύνηση της Τοσκάνης, με τις μικρές μεσαιωνικές πόλεις χαμένες σε απέραντους ελαιώνες, τα κυματιστά αμπέλια, τα πανέμορφα μνημεία της Αναγέννησης και τις γαστρονομικές απολαύσεις. Η ευρύτερη περιοχή αποτελεί έναν εξαιρετικά αγαπητό προορισμό με πολλά σημεία της να έχουν κηρυχθεί από την Unesco ως μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Η πρώτη στάση ήταν στην Σιένα, μια μεσαιωνική πόλη χτισμένη σε ένα εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον, περικυκλωμένη από χαμηλούς λόφους και καταπράσινες κοιλάδες. Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν ένα παραδοσιακό οινοποιείο της περιοχής, όπου γεύθηκαν τα τοπικά κρασιά αλλά και την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα.

Η γεμάτη εικόνες και μυρωδιές ημέρα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο χωριό Σαν Τζιμινιάνο, γνωστό για τους 14 επιβλητικούς πύργους που το στολίζουν, δείγμα του πλούτου και της οικονομικής δύναμης των οικογενειών της περιοχής.

Σε ένα ιδιαίτερο ατμοσφαιρικό περιβάλλον, στην εσωτερική αυλή ενός μεσαιωνικού κάστρου, πραγματοποιήθηκε το αποχαιρετιστήριο δείπνο του ταξιδιού αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι εκπρόσωποι των δυο ομίλων, ο κ. Σωτήρης Συρμακέζης, Γενικός Διευθυντής Τραπεζικής Ιδιωτών & Ασφαλιστικών Εργασιών του Ομίλου Πειραιώς, και ο κ. Στάθης Τσαούσης, Μέλος Δ.Σ. και Δ/ντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO Ελλάδος, μίλησαν με ζεστά λόγια για τον επαγγελματισμό και την έντονη προσπάθεια που επιδεικνύουν καθημερινά οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής των πωλήσεων και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι.

 

Προηγούμενο άρθροInteramerican Society of Financial Planners: νέος οργανισμός 160 πιστοποιημένων οικονομικών συμβούλων
Επόμενο άρθροH Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα εξοικονομεί ενέργεια